Valencia Bursa'ya Geldi - Son Dakika
Spor

Valencia Bursa'ya Geldi

Valencia Bursa\'ya Geldi

Valencia 110 Kişilik Kafileyle Birlikte Özel Uçakla Bursa Yenişehir Havalimanı'na Geldi.

13.09.2010 14:48

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nda ilk maçına çıkacak olan İspanyol ekibi Valencia 110 kişilik kafileyle birlikte özel uçakla Bursa Yenişehir Havalimanı'na geldi. İspanyol ekipte bulunan Mehmet Topal basın mensuplarının ve karşılamaya gelen taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bursaspor yönetim kurulu üyeleri Valencia Başkanı Manuel Llorente Martin ve Mehmet Topal'a çiçek vererek karşıladı.

Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk rakibi Valencia yarınki karşılaşma için Bursa'ya geldi. Yenişehir Havalimanı'na uçakla gelen kafilede futbolcular, yönetim kurulu, teknik ekip, gazeteciler ve protokol bulunuyor. 20 kişilik Valencia ekibinde Cesar Moya, Guiata, Miguel, Bruno, Olgun, Costa, Mathieu, Albelda, Mehmet Topal, Fernandes, Joaquin, T.Costa, Feghouli, Mata, Aduriz, Dominguez ve Soldier bulunuyor.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Öğle saatlerinde Bursa Yenişehir Havalimanı'na inen İspanyol ekibi, Bursa yönetim kurulu üyeleri Selçuk Eren, İlhan Uslu ve Öztürk Yazıcı çiçeklerle karşıladı. Karşılaşmaya bir grup taraftar da geldi. Taraftarlar özellikle Mehmet Topal'a büyük ilgi gösterdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan yönetim kurulu üyeleri çiçeği Valencia Kulübü Başkanı Manuel Llorente Martin'e vererek başarılar diledi. Sarı kırmızılı ekip daha sonra konaklayacakları Çelikpalas Otel'e geçti.

Valenci saat 19.30'da Atatürk Stadı'nda antrenman yaptıktan sonra yarınki maç saatini bekleyecek.

SELÇUK EREN: "YENİ BİR ZAFER KAZANACAĞIZ"

BUrsaspor Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren yarınki karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Eren, " Takımımız geçen yılki başarının ardından kaldığı yerden devam ediyor. Ligde istediğimiz neticeleri aldık. Şampiyonlar Ligi'nde de Türkiye'yi temsil eden tek takımız. Yarın akşam ülkemizin yüzünü güldürecek çok güzel bir maç bekliyorum. Takımımıza olan güvenimiz sonsuz. İnşallah Bursaspor yeni bir zafer kazanacaktır. Avrupa'ya bu şekilde yelken açacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Valencia'nın gelişi

- Futbolcuların otobüse binişi

- Yöneticilerin çiçek vermesi

HABER: EMRE KOŞAK - KAMERA: FARUK KAHRAMAN - BURSA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Valencia Bursa'ya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement