Vali Daşöz'den Manisaspor'a Baklava Dopingi - Son Dakika
Spor

Vali Daşöz'den Manisaspor'a Baklava Dopingi

Vali Daşöz\'den Manisaspor\'a Baklava Dopingi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un antrenmanını ziyaret ederek, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti.

23.08.2012 21:41  Güncelleme: 09:40

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un antrenmanını ziyaret ederek, teknik ekip ve futbolculara baklava ikram etti.

PTT 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Manisaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, İl Sağlık Müdürü Murat Türkyılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay

ve 251 Bin Dev Öğrenci Projesi'nden bir grup öğrenci, siyah beyazlı takımın antrenmanı ziyaret ederek, yeni sezonda başarılar diledi. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, ikinci başkanı Ersin Öztaş, asbaşkanları Hakan Kadayıfçılar, Mustafa Pekçetin, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktörü Reha Erginer ve futbolcular ile bir araya gelen Vali Daşöz, Manisaspor'u daire müdürleri ve öğrencilerle birlikte ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Vali Daşöz yaptığı konuşmada Manisaspor'un sadece Manisa'nın değil Türkiye'nin de çok önemli bir futbol kulübü olduğunu belirterek, "Manisaspor geçmişi başarılarla, şan ve şerefle dolu bir kulüp. Geçtiğimiz yıl şansız bir şekilde bir alt lige düştü. Ama şehrin ve bizlerin onlara inancı hiç değişmedi. Bu yıl onların ait oldukları yere döneceğine inanıyoruz" dedi.

"TAKIMIMIZIN YANINDA OLURSAK BAŞARI MUHAKKAK GELECEKTİR"

Manisaspor'da şehirle bütünleşen, sosyal ilişkilere ve sporun aslında olması gereken değerlerine ve duygularına önem veren bir yönetim kurulu olduğunu ifade eden Vali Daşöz, "İnanıyoruz ki bu sezon tüm camianın kenetlendiği ve futbolcularımızın da büyük başarılara imza atacakları bir sezon olacaktır. Onlara inancımızı ve sevgimiz göstermek ve onların yanlarında olduğumuz hissettirmek amacıyla bugün buraya geldik. Yeni sezonun Manisaspor için güzel olmasını diliyoruz. Buradan tüm Manisalılara Manisaspor'un yanında olmaları için çağrıda bulunmak istiyorum. Çok değerli yönetimimiz, teknik direktörümüz ve futbolcularımız var. Takımımızın yanında olursak başarı muhakkak gelecektir" diye konuştu.

"ZORLUKLARIN ALTINDAN HEP BERABER ÇIKACAĞIZ"

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek, "Sayın Valim bizim için önemli bir yerde. Kendisi ilk günden bu yana desteğini esirgemedi. Yönetim kurulum ve takımız adına teşekkür ediyorum. İl Emniyet Müdürümüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz de kime gittiysek bize gönüllerini açtılar. Çıktığımız yolda sürekli yanımızda oldular. Çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bütünleşme konusunda adımlarımızı doğru attığımıza inanıyorum. Zorlukların altından hep beraber çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Vali Daşöz, ziyarette yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara tek tek baklava ikram etmesi sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında hazırlatılan pastayı kesti. Pastandan ilk dilimi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak takım kaptanı Hüseyin Tok'a ikram etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vali Daşöz'den Manisaspor'a Baklava Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement