ve Megastar Ronaldo Messi Hakkında Konuştu - Son Dakika
Spor

ve Megastar Ronaldo Messi Hakkında Konuştu

ve Megastar Ronaldo Messi Hakkında Konuştu

Futbol dünyasının megastarı Cristiano Ronaldo Barcelona'nın süper çocuğu Lionel Messi hakkında konuştu.

25.01.2011 14:01

Futbol dünyasının megastarı Cristiano Ronaldo Barcelona'nın süper çocuğu Lionel Messi hakkında konuştu. Geçtiğimiz hafta verilen ve Messi'nin dünyanın en iyisi ilan edildiği Altın Top ödülü için Arjantinli isme karşı bir kıskançlık duymadığını söyleyen Ronaldo ödülü ise Xavi Hernandez'in hakettiğini söyledi.

İtalyan gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a demeç veren Ronaldo sürekli kıyaslama içine sokulduğu ve dünyanın en iyisi unvanı için büyük bir yarış içinde olduğu Lionel Messi'ye karşı hissettiklerinin diğer futbolculara karşı hissetiklerinden farklı olmadığı söylerken; "En iyi olmak istiyorum" itirafında bulundu.

Ronaldo, "Benim için öncelik Altın Top değil, Real Madrid ile lig şampiyonluğu ve Avrupa'da kupa kaldırmak. Lig bu sene oldukça zorlu. Bernebau'daki El Clasico bazı şeylerin kaderini çizecektir." dedi. Camp Nou'da aldıkları 5-0'lık yenilgiyle kötü bir gece yaşadıklarını söyleyen Ronaldo teknik direktörleri Jose Mourinho'nun ise "diktatör teknik direktörler" listesinde olmadığını ve gayet anlayışlı bir insan olduğunu vurguladı.

Kariyerinin sonuna kadar Jose Mourinho ile çalışabileceğini ve mutlu olduğunu kaydeden süper yetenek Real Madrid'ten takım arkadaşı Iker Casillas'ın sevgilisi Sara Carbonero'nun kendi hakkında yaptığı "bencil" tespitiyle ilgili olarak ise "Bir yanlış anlaşılma" olarak değerlendirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor ve Megastar Ronaldo Messi Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement