Walcott Sahalara Dönüyor - Son Dakika
Spor

Walcott Sahalara Dönüyor

Walcott Sahalara Dönüyor

Arsenal patronu, sakatlıktan dönmeye hazırlanan Walcott için heyecanlandığını ve İngiliz oyuncunun takıma farklı bir boyut getireceğini söyledi.

21.11.2013 21:45

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Theo Walcott'un çalışmalara döndüğünü ve Southampton maçından önce takıma katılacağını doğruladı.

İngiliz oyuncu, Eylül ayında karınından yaşadığı sakatlıktan dolayı iki ay sahalardan uzak kalmıştı.

Arsenal Player'a açıklamalarda bulunan Fransız çalıştırıcı, "Theo topsuz alanda savunma yapan oyunculardan birisi. Forvetlerin savunma arkasında defans yapabilme becerileri çok önemli ve Theo'da da bu yetenek var." ifadelerini kullandı.

İngiliz oyuncunun sezona iyi bir giriş yaptığından bahseden Wenger, "Theo Walcott gibi oyuncuları tabii ki de özlersiniz. O sezona iyi bir başlangıç yaptı, goler attı, şanslar yarattı ve asistler yaptı. O size maçta farklı seçenekler sunuyor." şeklinde konuştu.

Savunma ve hucüm hatlarındaki dengeyi iyi sağlamaları gerektiğini ve Walcott'un bunun için önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan 64 yaşındaki çalıştırıcı, "Her zaman mükemmel dengeyi yakalayabilmeyi istersiniz. Eğer aldığımız sonuçlara bakarsanız dengemiz çok da kötü sayılmaz. Ama Theo'nun diğer oyunculara göre daha farklı bir kalitesi var. Onun dönecek olmasından dolayı çok mutluyum." sözlerini ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Walcott Sahalara Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement