Wenger ve Almanlar - Son Dakika
Spor

Wenger ve Almanlar

Wenger ve Almanlar

Arsenal’in Fransız menajeri Arsene Wenger’in Alman oyunculara olan düşkünlüğünün içeriğini Mirror gazetesinin Arsenal Uzmanı John Cross yorumladı.

20.01.2014 17:26

"Bazıları UFO görüyor"

İngiliz "Mirror" gazetesinin Arsenal uzmanı John Cross, Arsenal'in Alman sevdasını masaya yatırdı. Per Mertesacker, Mesut Özil, Lukası Podolski ve Serge Gnabry gibi kadrosunda dört önemli Alman yıldızı bulunduran Arsenal'de bu sayının artacağı iddia edildi.  Öncelikle Arsene Wenger'in ülkesi Fransa'dan oyuncuları transfer ettiğine değinen yazar, sonraları Afrika kökenli Fransız oyunculara yöneldiğini ve son olarak da Alman oyuncular üzerinde yoğunlaştığını dile getirdi. Alman oyuncuların profesyonelliği ve takıma kazandırdığı disiplin anlayışının bu sevdada önemli yer tuttuğunu belirten Cross "Teknik ve taktik açıdan çok iyi eğitilmiş olmaları her zaman onları bir adım öne çıkarıyor" diyerek Wenger'in Alman oyuncu transferlerine devam edeceğini de ekledi. Tüm bu ayrıntıların yanı sıra Almanların özellikle maaş konusunda kısmen ucuz ve Premier Lig'e adapte olma konusunda da avantajları olduğuna dikkat çekti.

"Big Fuckin German"

Wenger'in hedefi Draxler

Bugünkü dört Alman oyuncu arasından1.98 boyuyla "Big Fuckin German" lakabını taktıkları Per Mertesacker'in taraftarların gönlünü kazandığının da altı çizildi. Premier League'de geçtiğimiz sezon taraftarların seçtiği en iyi on bir oyuncu arasına da giren Mertesacker'ın kaptanlığa kadar yükseldiğini belirten Cross son yıllarda en çok sevilen oyuncuların başında geldiğine de dikkat çekti.

Matthias Ginter beşinci Alman olabilir

Son günlerde Arsenal ile Julian Draxler dedikodularının arttığına değinen Cross'a göre beşinci Alman yıldız bir oyuncu değil Freiburg'un  genç yeteneği Matthias Ginter'in olabileceğini söyledi. Arsenal scoutları sadece yıldızları değil Bundesliga içerisinde her takımın potansiyelli oyuncularını yakından takip ediyor. Yetenekli Ginter ile Arsenal fazlasıyla yakından ilgileniyor ve bu yaz beşinci Alman olarak takıma katılabilir

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Wenger ve Almanlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement