West Brom'da İmza Yakın - Son Dakika
Spor

West Brom'da İmza Yakın

West Brom\'da İmza Yakın

Aralık ayı ortasından bu yana yeni menajer arayışlarını sürdüren West Bromwich Albion, yerel basın kaynaklı haberlere göre nihayet sona geldi.

08.01.2014 20:36

Daha önce İspanyol teknik adam Pepe Mel ile imza aşamasına gelen, ancak Mel'in kendi ekibiyle birlikte çalışmak isteğinin kabul görmemesi üzerine masadan kalkmasıyla tüm hesapları bozulan West Brom yönetimi, oluşturduğu geniş listeyi sonunda birkaç isme kadar indirmeyi başardı.

"Yahudi düşmanı değilim"

Birmingham Mail'in aktardığına göre kulüp, son günlerde üzerinde ortaklaşılan birkaç antrenörle  bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Bu isimler arasından Thomas Schaaf isminin öne çıktığı iddia edilirken, adı geçen diğer isimler ise şimdilerde Estudiantes'te çalışan Mauricio Pellegrino ve yakın zamanda Cardiff City'den ayrılan Malky Mackay oldu. Daha önce de Gianfranco Zola ve Quique Flores isimleri medyada zikredilmişti.

Öte yandan, yakın zamanda forvet oyuncusu Shane Long, 'yeni menajer meselesinin en kısa zamanda çözülmesi' için takım adına yönetime mesaj yollamıştı.

Steve Clarke'ın görevinden alınması sonrasında Keith Downing ve kaleci antrenörü Dean Kiely ile yola devam eden WBA, hoca değişimi sonrasında çıktığı 4 lig maçını da kaybetmedi ve bu dönemde 6 puan topladı. Buna karşılık geçtiğimiz hafta sonu FA Cup fikstüründe karşılaştıkları Crystal Palace'a 0-2 kaybederek turnuvadan elendi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Brom'da İmza Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement