Windsurf Funboard Türkiye Turu 4.Ayak Yarışması - Son Dakika
Spor

Windsurf Funboard Türkiye Turu 4.Ayak Yarışması

Windsurf Funboard Türkiye Turu 4.Ayak Yarışması

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan,"Bu Şampiyona İçin 2 Yıl Mücadele Ettik

20.08.2010 18:26  Güncelleme: 21:59

Türkiye Windsurf Şampiyonası Starboard Funboard Turu 4.Ayak Yarışları Edirne'nin Keşan ilçesinde bağlı Erikli Sahili'nde başladı.

Yarışma öncesi Erikli Sahili'nde düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.Törene Keşan Kaymakamı Ahmet Narioğlu,Emniyet Müdürü Harun Çil,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Kaş ile sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Özcan,açılış töreninde yaptığı konuşmada bu şampiyonayı alabilmek için 2 yıllık bir mücadele verildiğini ve bunun bu yıl başarıldığını söyledi.

Özcan,sözlerine şöyle devam etti:" Bu mücadelemizde bir çok sporcumuz yarışmalarımıza katılarak bizlere destek oldular. Bu nedenle tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.Bu destekle bu yıl Türkiye Yelken Federasyonu(TYF)yarışlarından bir ayağının Keşan'a verilmesi bizleri mutlu etti.

Bu nedenle federasyaon yetkililerine de teşekkürlerimi iletiyorum.Keşan belediyesi olarak bu tür organizasyonlara desteğimiz devam edecek.Amacımız daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilmektir.Katılan hakem ve sporcularımıza hoş geldiniz diyor iyi yarışlar diliyorum. Bu sahillerde bu tarihten sonra ülke ve uluslar arası çapta büyük organizasyonlar gerçekleştirilecek."

Keşan Belediyesi ev sahipliğinde Corpus Events organizasyonu ile gerçekleştirilen organizasyon 22 ağustos Pazar günü sona erecek.

Türkiye Yelken Federasyonu(TYF )adına Corpus Events organizasyonu ile gerçekleştirilen 1.ayağı 4-6 Haziran'da Çeşme'de Çeşme Altı Sörf Kulübü ev sahipliğinde, 2.ayağı 18-20 Haziran'da Datça Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde, 3.ayağı 6-8 Ağustos tarihlerinde Gökçeada Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen Windsurf yarışması 4.ayağı da 20-22 Ağustos tarihleri arasında Keşan Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Erikli Sahili'nde start aldı.

Starboard anasponsorluğunda yapılacak yarışlara Active Surf Center, Severne, Prolimit, Lipton Ice Tea, Virgin Radio, NTV Spor, Motor Boat dergileri de destek veriyor. Yarışmaya Türkiye'nin önde gelen windsörfçülerinden Çağla Kubat, Lena Aylin Erdil, Bora Kozanoğlu, Enes Yılmazer gibi önemli sporcular katıldı.

İlk gün müsabalarında saat 17.00 ye kadar yeterli rüzgar olmayınca müsabalar gerçekleşmedi.Bu arada sporcularda plaj voleybolu oynayarak zamanı değerlendirdiler. Çağla Kubat'ın da oynadığı plaj voleybolu maçını sahildeki tatilciler de izlediler.

5 dalda toplam 54 sporcunun katılacağı yarışmalarda 21 Ağustos'taki ikinci günde ve son gün olan 22 Ağustos'ta yarışlar saat 10.30'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Windsurf Funboard Türkiye Turu 4.Ayak Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement