Wnba'de Yılın Takımları Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Wnba'de Yılın Takımları Belli Oldu

Wnba\'de Yılın Takımları Belli Oldu

Amerikan Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi WNBA’de yılın takımları, verilen oylar sonucunda belli oldu.

12.09.2014 15:07

Minnesota Lynx forması giyen Maya Moore, oy veren 38 kişiden toplamda 180 puan elde ederek ilk sırayı aldı. WNBA’de normal sezonun MVP’si seçilen Maya Moore, bu sezon 12 maçta 30 sayı barajına ulaşarak WNBA rekoru kırarken, Atlanta Dream karşısında ürettiği 48 sayı ile de lig tarihinin en yüksek 2. bireysel skor rakamını elde etmişti. 23.9 sayı ortalaması ile sezonun en yüksek sayı ortalamasına sahip olan Maya Moore, WNBA’deki 2. sezonunda 2. kez yılın takımında kendisine yer buldu.

Phoenix Mercury’nin yıldız guardı Diana Taurasi, topladığı 171 oy ile, 9. kez WNBA’de yılın takımına adını yazdırdı ve bu alanda rekor kırdı. WNBA’deki 2. sezonunu geçiren bir diğer Phoenix Mercury oyuncusu Brittney Griner, toplamda 170 oy elde ederken, Los Angeles Sparks forveti Candace Parker 116 oy ve Tulsa Shock oyun kurucusu Skylar Diggins de 140 oy ile ilk 5’te yer alan diğer isimler oldu.

WNBA’de sezonun en iyi 2. 5’i de açıklandı. Buna göre, Minnesota Lynx oyun kurucusu Lindsay Whalen 116 oy ile bu alanda başı çekerken, Atlanta Dream forveti Angel McCoughtry 90 oy, Los Angeles Sparks uzunu Nneka Ogwumike 45 oy, sezonu New York Liberty’de geçiren Tina Charles 88 oy, San Antonio Stars guardı Danielle Robinson ve Minnesota Lynx’in yıldız ismi Seimone Augustus ise 27’şer oy ile bu alanda kendisine yer bulan 6 oyuncu oldular.

jwsbasketball

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Wnba'de Yılın Takımları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement