Wushu Federasyonu Başkanı Akıncı Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Wushu Federasyonu Başkanı Akıncı Açıklaması

Wushu Federasyonu Başkanı Akıncı Açıklaması
28.12.2012 10:53

"Uluslararası müsabakalarda 14 altın, 27 gümüş, 27 bronz olmak üzere 68 madalya ettik" dedi.

Wushu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı,

"Uluslararası müsabakalarda 14 altın, 27 gümüş, 27 bronz olmak üzere 68 madalya ettik" dedi.

Mehmet Zeki Akıncı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012 yılında Wushu Federasyonu'nun çok başarılı bir yıl geçirdiğini belirterek, "Uluslararası müsabakalarda 14 altın, 27 gümüş, 27 bronz olmak üzere 68 madalya ettik. Wushu Federasyonu, tüm federasyonların üstünde uluslararası başarı kazanmış bir federasyon" diye konuştu.

Gelecek yıllarda da, büyük başarı elde edeceklerini ifade eden Akıncı, tüm federasyonların aldığı madalyanın katı kadar madalya almayı hedeflediklerini söyledi.

-"Hedef, İstanbul Olimpik 2020"-

Akıncı, 2013 ve sonraki yıllar için de şunları kaydetti:

"Bayrak yarışında sadece başkanı değiştik, bu bir devir teslim. Fakat eski başkanımız İcra Kurulu Başkanı olarak görevine devam ediyor. 2013 yılındaki hedefimiz, Akdeniz Oyunları'na katılmak. 2013'te wushu olimpik oluyor. Fakat 2016 Olimpiyatları'na katılmayacak, 2020'ye katılacak. Hedefi, İstanbul Olimpiyatları 2020 yaptık. 2020'de de 20 altın madalya sözü verdik."

Muhabir: Mehtap Yılmaz

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Wushu Federasyonu Başkanı Akıncı Açıklaması - Son Dakika


Advertisement