Yeni Diyarbakırspor U – 16 3 Maçını da Kazandı - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor U – 16 3 Maçını da Kazandı

Yeni Diyarbakırspor U – 16 3 Maçını da Kazandı

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un alt yapı takımlarından U – 16 takımı gençler liginde oynadığı 3 maçı da galibiyetle kapatıp, 3 maçta 7 gol atıp, gol yemedi.

05.12.2014 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil – Kırmızılı kulüpte alt yapı antrenörlüğüne getirilen Enver Aylak nezaretinde iki aydan beri yoğun tempoda antremanlarını sürdüren Yeni Diyarbakırspor'un gençlerinin bir çoğu gelecek için iyi sinyaller veriyor.

Antrenör Enver Aylak, yaptığı açıklamada, "Yeni Diyarbakırspor gençlerinin başına getirildiğim günden beri tek konumuz her şeyimizle çalışıp kendimizi kanıtlamak oldu. Var gücümüzle hem eski gençlerimizi kadromuzda tuttuk, yeni gelenleri de onlarla kaynaştırdık. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeye başladık. Yönetimimiz bize destek çıkıyor. Gençlerimizin rahat bir ortamda çalışması için olanaklar sağlıyor. Şu ana kadar hiç bir aksama yok. Kolej takımları gibi büyük disiplin içerisindeyiz. Antrenmanlarımız zevkli ve çekişmeli geçiyor. Gençlerimiz hırslı ve azimli bildiklerine daha iyi şeyler katmak istiyorlar. Bu nedenle de başarılı oluyorlar. Biz gençlerimizi hiç bir zaman için sıkmıyoruz sahada elinizden geleni yapın diyoruz. Sahada alınan sonuçlar bizleri sevindiriyor fakat, önemli olan sonuçlar değil. Onların gelecekleridir. Yeni Diyarbakırspor U – 16 takımımız yaptığı 3 maçında Yolspor'u 2 – 0, Çamlıca Gençlikspor'u 2 – 0, Diyar 21 takımını da 3 – 0 mağlup etti. Henüz kalemizde de gol görmedik. Gençlerimizi gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum. Başarılarının devam etmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor U – 16 3 Maçını da Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement