Yeni Diyarbakırspor Yeni Transferlerden Ümitli - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Yeni Transferlerden Ümitli

Yeni Diyarbakırspor Yeni Transferlerden Ümitli

Hazırlıklarını Antalya'da devam ettiren Yeni Diyarbakırspor'un yeni transferlerinin takımlarına çabuk uyum sağlaması sevindirdi.

10.01.2015 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un yeni transferlerinin takımlarına çabuk uyum sağlaması sevindirdi.

Tunç Behram, Samet Katanalp, Anıl Çetin, Uğur Durmuş, Nurullah Dağaşan ve Muhammed Serdar Yazıcı'nın takımdaki futbolcularla kaynaşarak, idmanlarda da göz doldurması teknik heyet tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeşil – kırmızılı takıma forvet arayışları ise devam ediyor.

Tunç Behram ve Gökhan Aydaş'ın yanında bir forvet daha isteyen teknik heyetin bu talebini karşılamak isteyen yönetimin üst liglerdeki bazı oyuncularla temasta olduğu öğrenildi. Forvet transferinin gelecek hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Bu arada ligin ilk yarısının sonuna doğru sakatlanan Fahrettin ve İbrahim'in tedavilerine kampta devam ediliyor. Bu futbolcuların ikinci yarının ilk haftasındaki Sancaktepe Belediyespor maçına kadar hazır olması bekleniyor.

Yeşil-Kırmızılı takımın 12 Ocak'ta 2.Lig takımlarından Tepecikspor'la oynaması gereken maç İstanbul ekibinin hava muhalefetini gerekçe göstermesi üzerine iptal edildi.

İkinci Rakip Erzurum B.Şehir Belediyespor

13 Ocak Salı günü 3.Lig 3.Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor, kamptaki 3.ve son maçını ise 15 Ocak Perşembe günü 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Denizli Kızılca Bölükspor'la yapacak

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Yeni Transferlerden Ümitli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement