Yeni Malatyaspor'un Brezilyalısı Alex'ten Derbi Yorumu - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'un Brezilyalısı Alex'ten Derbi Yorumu

Yeni Malatyaspor\'un Brezilyalısı Alex\'ten Derbi Yorumu

Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı futbolcusu Alex Dos Santos hafta sonu oynanacak Elazığspor derbisi ve kendi performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

15.09.2015 19:02

Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Alex Dos Santos hafta sonu oynanacak Elazığspor derbisi ve kendi performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Alex, ailesiyle birlikte yaşadığı Malatya'ya kısa sürede alıştığını ve her şeyin çok güzel olduğunu kaydederek, Elazığ maçında taraftar desteğine ihtiyaçlarının olacağını ifade etti.

Kısa sürede takıma uyum sağlamasını arkadaşlarına bağlayan Alex, "Öncelikle Malatya halkına teşekkür ediyorum. Bize çok güzel ev sahipliği yapıyorlar. Maça gelecek olursak. Her şeyden önce Karabük karşısında iyi bir oyun sergiledik. Tabii sahada yalnız ben oynamıyorum. Ortada benim adıma bir başarı varsa da bunu arkadaşlarıma borçluyum. Karabük maçında 3 puanı kaçırdık. Ama 1 puanla döndük. Bu ligde çok büyük bir savaş var. Her şeyden önce takım olarak çok iyi oturduk. Hep beraber çok iyi oynuyoruz. Hocamızla çok mutluyuz. Bizi yönlendirdiği gibi çalışıyoruz. Ama benim ricam seyirci" dedi.

Alex, hafta sonu oynayacakları Elazığspor karşılaşmasıyla ilgili ise, "Benim için her maçın ciddiyeti aynıdır" dedi.

"BENİM İÇİN BÜTÜN MAÇLARIN ÖNEMİ AYNIDIR"

Elazığ maçında taraftara ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden Alex Dos Santos, "Bütün maçların hepsi benim için aynı önemdedir. Hepsi final maçıdır, hepsine final gözüyle bakıyorum. Ben buna böyle inanmışım ve böyle oynuyorum. Hayatım boyunca da futbolu böyle oynadım. Ama en önemlisi sağlıklı bir şekilde, sorunsuz bir şekilde 3 puanı almak. Biz arkamızda seyirciyi görünce çok daha farklı oynuyoruz. Daha coşkulu oynuyoruz. Lütfen bizi yalnız bırakmasınlar. Ben onları tamamen bir aile olarak görüyorum. Öyle sahaya çıkıyorum. Bizi desteklesinler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'un Brezilyalısı Alex'ten Derbi Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement