Yeşilgiresun Belediyespor - Anadolu Efes Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Yeşilgiresun Belediyespor - Anadolu Efes Maçının Ardından

Yeşilgiresun Belediyespor - Anadolu Efes Maçının Ardından

Zorlu ve kıran kırana geçen Yeşilgiresun Belediyespor-Anadolu Efes karşılaşmasının ardından basın toplantısında konuşan Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, “Kazanmak için çok çaba gösterdik ama olmadı” diyerek üzgün olduklarını belirtti.

13.12.2015 21:19

Zorlu ve kıran kırana geçen Yeşilgiresun Belediyespor- Anadolu Efes karşılaşmasının ardından basın toplantısında konuşan Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Ahmet Kandemir, "Kazanmak için çok çaba gösterdik ama olmadı" diyerek üzgün olduklarını belirtti.

Kazanmak istedikleri maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Kandemir, "Oyunun her anında, maçı kazanmaya çok inanmıştık. Geriye düştüğümüzde de maçı bırakmadık fakat bir yerden sonra oyuncu sayısının fazla olması rakibin oyunun sonunda daha sağlam ve kuvvetli olmasını sağladı. İlk devre çok sıkı oynadık bu yüzden ikinci devre normal maçı yönetmeye başladığında savunmamızı oturttuk. İyi savunma yaptığımız dönemlerde maçı kazanmaya ortak olduk. Sonunda oyuncularım adına ve kendi adıma üzgünüm. Bugün beraberce çok özverili oynadılar. Giresun halkı adına iyi maç izlettiğimizi düşünüyorum. Mücadeleci bir maç oldu. Bu işin bir Pembe tablosu olarak görülür birde ligdeki durumumuz var tabi ki bundan sonra oynayacağımız maçlarımız var. Her şeyi ile örnek bir takım olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra ki her maçta daha odaklı daha dikkatli bir seri alacağımızı inanıyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeşilgiresun Belediyespor - Anadolu Efes Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement