2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Teknoloji

2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı Gerçekleştirildi

Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen 2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı, 'geleceğe bağlanmak' temasıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, e-spor sektörünün uluslararası gelişimine odaklanarak, küresel e-sporun geleceği için yeni bir plan belirledi. Asya Elektronik Sporları Federasyonu Başkanı FOK KAI-KONG, Asya e-sporunun bu hızla gelişen sektörde önemli bir rol oynadığını ve e-sporun insanları bir araya getirme gücüne sahip olduğunu vurguladı. Ayrıca, e-sporun ilk kez 2022 Hangzhou Asya Oyunları'nda madalya verilecek bir dal olarak yer alacağı belirtildi.

16.07.2023 14:48

2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı Cuma günü "geleceğe bağlanmak" temasıyla Çin'in Shenzhen kentinde düzenlendi.

E-spor sektörünün uluslararası gelişimine odaklanan katılımcılar, küresel e-sporun geleceği için yeni bir plan belirledi.

SES (Çince): FOK KAI-KONG, Asya Elektronik Sporları Federasyonu Başkanı:

"Asya e-sporu, gelecek vadeden ve hızla gelişen bu sektörde olağanüstü bir rol oynuyor. E-spor alanındaki muazzam potansiyelin farkındayız ve e-sporun sınırları ve engelleri aşma, insanları bir araya getirme gücüne sahip olduğunu biliyoruz. Farklı geçmişlerden, kültürlerden ve coğrafi konumlardan gelen insanları birbirine bağlayarak topluluk duygusunu besliyor."

E-spor, 23 Eylül-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 2022 Hangzhou Asya Oyunları'nda madalya verilecek bir dal olarak ilk kez yer almaya hazırlanıyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Shenzhen'den bildiriyor. (XHTV)

2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı Gerçekleştirildi
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Teknoloji 2023 Küresel E-spor Zirvesi ve Tencent Yıllık E-spor Konferansı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement