Adobe Yeni Acrobat X Ailesini Sundu - Son Dakika
Teknoloji

Adobe Yeni Acrobat X Ailesini Sundu

Adobe Yeni Acrobat X Ailesini Sundu

Kolayca Verimli ve Güçlü Dokümanlar Oluşturun, Kontrol Edin ve Kurumlar Arasında Güvenle Paylaşın

21.10.2010 20:08

Adobe , günümüzün dinamik iş ortamlarında, takımlar arasında daha güçlü işbirliği ve verimlilik sağlayarak daha kaliteli içerik oluşturmalarında profesyonellere güç katan Adobe® Acrobat® X yazılım ailesini (Acrobat X, Reader® X, Acrobat X Suite) ve Acrobat.com sitesindeki yeni belge gönderme/alma hizmetlerini sundu.

ıDC analisti Melissa Webster "Bugün firmaların, müşterileri ve ortaklarıyla, farklı zaman diliminde, dilde ve farklı işleve sahip takımlarla çalışması gerekiyor. Kusursuz, akıcı içerik oluşturma ve işbirliği, kuruluşların bilgileri nasıl kullanacağı, değiştireceği ve paylaşacağı konusunda büyük önem arz etmektedir ve artık "Olsa da olur" şeklinde düşünülebilecek bir unsur değil günümüzün iş dünyasında başarıya ulaşmak için artık bir zorunluluktur." dedi.

Acrobat X, çok-adımlı belge hazırlama ve yayınlama süreçlerini basitleştirmek için yeni kılavuzlu Eylemler ve birden çok dosya türünü etkileyici bir sunum olarak PDF Porföyünde birleştiren tamamen yeni özelleştirme yetenekleri sunuyor. Acrobat.com sitesinde bulunan yeni belge hizmetleri, kişilere daha verimli şekilde işbirliği yapma becerisi veriyor. Microsoft SharePoint uygulamasıyla entegrasyon, işletme genelinde PDF dokümanlarında tutarlılık sağlıyor. Microsoft® Word ve Microsoft® Excel programlarından yüksek kaliteli dışa aktarma ile içeriğin yeniden kullanımı artık daha kolay.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Adobe Yeni Acrobat X Ailesini Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement