Android Lollipop 'Lu Galaxy S4 'Ü Görmek İster Misiniz? - Son Dakika
Teknoloji

Android Lollipop 'Lu Galaxy S4 'Ü Görmek İster Misiniz?

Android Lollipop \'Lu Galaxy S4 \'Ü Görmek İster Misiniz?

Her Android kullanıcısı tarafından merakla beklenen Android Lollipop için Galaxy S4 kullanıcılarına müjde var!Android arayüzünden köklü bir değişiklik ve daha iyi performans getiren Android'in son sürümü Android Lollipop yavaş yavaş üreticiler tarafından tamamlanmaya başladı.

08.11.2014 11:19

Her Android kullanıcısı tarafından merakla beklenen Android Lollipop için Galaxy S4 kullanıcılarına müjde var!

Android arayüzünden köklü bir değişiklik ve daha iyi performans getiren Android'in son sürümü Android Lollipop yavaş yavaş üreticiler tarafından tamamlanmaya başladı. Sony 'nin ardından resmi kaynaklarla olmasa da Samsung 'un Galaxy S4 modelinde de Android Lollipop'un kısa bir ön izlenimi yayınlanmış oldu.

Sammobile tarafından hazırlanan bu video da Galaxy S4 'ün Android Lollipop ile tamamen yeni bir arayüze sahip olduğunu ve yeterince hızlı bir etkileşim gösterdiğini anlayabilirsiniz. Samsung model akıllı telefonlarda Android Lollipop öncelik olarak 2014 yılının sonlarına doğru Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 modellerine sunulacak, daha sonra ise bu yepyeni Android sürümüne Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 sahip olacak.

Arayüzün tamamen değiştiği ve telefonu yepyeni bir telefon haline getirdiği açıkça gözüken Galaxy S4'ün Android Lollipop 'lu videosu karşınızda :

Hazır Android'den bahsetmişken, Android telefonunuzun pil ömrü ve performansını tüketen uygulamaları öğrenmek için buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebileceğinizi hatırlatalım.

The post Android Lollipop 'lu Galaxy S4 'ü Görmek İster Misiniz? appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Android Lollipop 'Lu Galaxy S4 'Ü Görmek İster Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement