OnePlus, Çin'deki OnePlus 3 ve 3T kullanıcıları için Android 9 Pie beta güncellemesini yayınladı. İki cihaz da uzun zamandır bu güncellemeyi bekliyordu.
Android Pie beta, OnePlus 3 ve 3T'nin dünya geneli bazı kullanıcıları kapalı beta programına seçildikten kısa bir süre sonra Çin'e de gelmeye başlayacak. Bunun yanı sıra kapalı beta programındaki kullanıcıların HydrogenOS sürümünü kullanamadıklarını da belirtmekte fayda var.

Son olarak Çin'deki kullanıcılar yeni işletim sisteminin yanında yeni kullanıcı arayüzünü, DND modunu, Game Mode 3.0'ı ve Android'in Nisan 2019 güncel güvenlik yamasını kullanabiliyor olacak.
Son Dakika › Teknoloji › Android Pie Beta, Çin'deki Oneplus 3 ve 3t Kullanıcıları İçin Yayınlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.