Asus'tan Yeni Medya Oynatıcısı! - Son Dakika
Teknoloji

Asus'tan Yeni Medya Oynatıcısı!

Asus\'tan Yeni Medya Oynatıcısı!

Asus, Facebook desteğiyle dikkat çeken yeni HD medya oynatıcısını ortaya çıkardı! İşte özellikleri

10.10.2011 02:00

ASUS, internet tabanlı eğlence sistemini O!Play Mini Plus ile oturma odasına getiriyor. Hem video siteleri ve sosyal medya kanallarına hem de sonsuz eğlence için çevrimiçi eğlence sunan ağlara hızlı ve sorunsuz erişim için Gigabit Lan ve Kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. Ayrıca çok yönlü O!Play Mini Plus'a USB portundan bağlayabileceğiniz PC, akıllı telefon ve tabletlerinizdeki medyaları oynatma imkanınız oluyor. Hatta USB sürücüde yer alan medyanız da doğrudan ekranınıza yansıyor.

Facebook fotoğrafları kumandanın ucunda

Bu set-top box Mediafly, Dailymotion, Facebook, YouTube, Picasa, Flickr, binlerce internet televizyonu, radyo istasyonuna ve çok daha fazlasına bağlanarak sınırsız online eğlence sağlıyor. Dünyanın ilk HD medya oynatıcısı olan O!Play Mini Plus aynı zamanda, Avrupa'nın en popüler video servis sağlayıcısı Acetrax'ı da destekliyor. O!Play Mini Plus, uzaktan kumandası ile bir tuşa basarak fotoğraf, videoların kolaylıkla Facebook üzerinden paylaşımına olanak veriyor.

HD dosya akışı

Yüksek çözünürlükte multimedya dosyaları oldukça büyük olabilir, bu yüzden transfer hız yüksek olmalıdır. O!Play Mini Plus HD multimedya içeriğinin kesintisiz akışını sağlayabilme adına Gigabyte Eternet Lan destekli olarak geliyor. Ayrıca dahili olarak Wi-Fi destekliyor, böylece kullanıcılar O!Play Mini Plus ile kablosuz olarak internete erişebilir.

Anında multimedya paylaşımı

O!Direct ve O!MediaShare özellikleriyle O!Play Mini Plus, karmaşık kurulumlar olmaksızın çeşitli cihazlardan HDTV'ye medya dosyalarının akışını sağlıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Asus'tan Yeni Medya Oynatıcısı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement