Bbm Android Download Sayısı 50 Milyon Barajına Takıldı - Son Dakika
Teknoloji

Bbm Android Download Sayısı 50 Milyon Barajına Takıldı

Bbm Android Download Sayısı 50 Milyon Barajına Takıldı

Blackberry’nin meşhur mesajlaşma programı BBM download sayısı Android için Google Play’de yayınlandığı ilk 24 saatte 10 milyonu geçmişti ama aradan ...

28.11.2013 13:00

Blackberry'nin meşhur mesajlaşma programı BBM download sayısı Android için Google Play'de yayınlandığı ilk 24 saatte 10 milyonu geçmişti ama aradan geçen 1 aylık süreçte 50 milyon geçilmedi.

Bir zamanlar Blackberry telefonları özellikle gençler arasında popüler yapan en önemli özellik bu telefonların içindeki BBM isimli (Blackberry Messenger) uygulumaydı. 30 kişiye kadar kullanıcının katılabildiği sohbetlerden tutun, klasik sms yerine geçen ve bedava olan mesajlaşmalar gençlerin ve kurumsal şirketlerdeki ekiplerin bulunmaz hint kumaşı gibiydi.

Ancak Blackberry ekonomik kaygılardan ötürü bu mesajlaşma platformunu yalnızca Blackberry ekosisteminin içnde tutmuştu, dışarıya açmamıştı, Taa ki, Android ve iPhone'un yanından hızlıca gelip geçişine tanık olana kadar. Blackberry sonunda BBM'i iOS ve Android platformlarına açtı ama artık iş işten geçmiş görünüyor. Çünkü Google Play download rakamlarına baktığımızda BBM'in o ilk günkü şaşalı 24 saatte 10 milyon download'luk çıkışının ardından ilginin 1 ayda 50 milyonu geçmediğini görüyoruz.

Eğer BBM kullanan dostlarınız varsa ve onlarla Whatsapp ya da Hangouts ya da başka bir platformdan görüşme şansınız bulunmuyorsa, BBM'i Android Market – Google Play'den download etmek için şu linki tıklayabilirsiniz.

Kaynak: PcExtra.com.tr

Son Dakika Teknoloji Bbm Android Download Sayısı 50 Milyon Barajına Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement