Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 6 Yeni Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 6 Yeni Fragman

Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 6 Yeni Fragman

Bu hafta içinde yayınlanan ve izlemeye değer olarak değerlendirdiğimiz 6 yeni fragmanı haberimizde bir araya getirdik.

30.03.2019 17:35

Bu hafta, önümüzdeki zamanlarda vizyona girecek birçok film için fragman yayınlandı. Bu fragmanlar arasından en ilgi çekici bulduğumuz 6 tane fragmanı sizler için listeliyoruz.

Avengers: Endgame

Bu, bir fragmandan ziyade bir röportaj tadında bir video. Röportajda, Avengers: Endgame oyuncu kadrosu bir önceki film Avengers: Infinity War ile bu film arasındaki bağlantılardan bahsediyor.

Dora and the Lost City of Gold

Çocukluğumuzun kahramanı olan Kaşif Dora, büyümüş bir şekilde bu filmde karşımıza geliyor. Nickoledeon'da yayınlanan çizgi filmin devamı niteliğindeki film, tam bir aile filmi olacakmış gibi görünüyor.

El Chicano

El Chicano, kardeşinin sözde intiharını araştıran bir Los Angeles polisinin hikayesini anlatıyor. Ancak bu işi gizli yapması gerektiğinden dolayı suratına bir maske takıp süper kahraman oluveriyor. Marvel veya DC evreninin dışında bir süper kahraman filmi izleme düşüncesi izleyicilerde heyecan uyandırıyor.

Mary Magdalene

Mary Magdalene, ilk gösterimini Londra'daki Uluslararası Sanat Galerisinde gerçekleştirmişti. Uzun bir süreden sonra, filmin ilk fragmanı da izleyicilere kavuştu.

The Angry Birds Movie 2

Angry Birds, eski rantına sahip olmasa da hala yeni bir film yapma bütçesine sahip gibi görünüyor. Zira serinin 2. filmi bu yaz seyircisiyle buluşacak.

The Perfect Date

Netflix, kendi bünyesinde filmler çıkarmaya devam ediyor. Şirketin yeni filmi The Perfect Date, insanların randevularına onların yerine giden bir adamın hikayesini anlatıyor.

Bu hafta yayınlanan ve izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz 6 fragmanı listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Her hafta böyle içeriklerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın : )

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 6 Yeni Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement