Burger King, Parfüm Satmaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Teknoloji

Burger King, Parfüm Satmaya Hazırlanıyor

Burger King, Parfüm Satmaya Hazırlanıyor

Hamburger kokulu bir parfüme kim hayır diyebilir ki(!)

18.03.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Dünyanın en büyük restoran zincirlerinden bir tanesi olan Burger King, genellikle menüleri, yani yemekleriyle bilinir. Ancak bu kez ortada farklı bir ürün var. Evet, başlıktan da gördüğünüz üzere Burger King'ten bir parfüm geliyor.


Sadece Japonya'ya özel ve bir gün boyunca satılacak olan bu parfümün fiyatı ise, 41 dolar. Parfümü alana Whopper menü de hediye ediliyor. Ve gelelim bu kampanyanın yapılacağı tarihe, yani 1 Nisan'a.


Evet, 1 Nisan denilince akıllara genellikle şakalar gelir. Dolayısıyla Burger King'in bu hareketinin de şaka olabileceği konuşuluyor. Ne yani, hamburger kokusu sıkan bir parfüm gerçekten de olamaz, değil mi? Ya da gerçekten olabilir mi?


Aşağıdaki videoda da göreceğiniz üzere, Whopper'sız bir hayatın olamayacağına vurgu yapılıyor ve 1 Nisan tarihi, Japonya'da Whopper Günü olarak gösteriliyor. Menünün yanında parfümü de tekrarlayalım.


Ve evet, bunun bir şaka olup olmadığını da yakında göreceğiz. Daha önce Japonya'da KFC'nin tavuklu cipslerinin çıktığını görmüştük, ama o yine de mantıklı bir hareketti. Bakalım Burger King ne yapacak?


Google'dan "kokulu" 1 Nisan şakası



Videoyu göremiyorsanız tıklayın.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Burger King, Parfüm Satmaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ömer: Yok artık 0 0 Yanıtla

Advertisement