Çin'in Shenzhou-15 Mürettebatlı Uzay Misyonunun Astronotları Basının Karşısına Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Teknoloji

Çin'in Shenzhou-15 Mürettebatlı Uzay Misyonunun Astronotları Basının Karşısına Çıktı

Çin\'in Shenzhou-15 Mürettebatlı Uzay Misyonunun Astronotları Basının Karşısına Çıktı
31.07.2023 18:25

Çin'in başkenti Beijing'de düzenlenen bir etkinlikte, Shenzhou-15 mürettebatlı uzay misyonunun üç astronotu Fei Junlong, Deng Qingming ve Zhang Lu, basın mensuplarıyla buluştu. Astronotlar, Haziran ayında Dünya'ya döndükten sonra ilk kez kamuoyuyla bir araya geldi. Çin, 29 Kasım 2022'de mürettebatlı uzay aracı Shenzhou-15'i fırlatarak Fei Junlong, Deng Qingming ve Zhang Lu'yu uzay istasyonu çekirdek modülü Tianhe'ye göndermişti.

BEİJİNG, 31 Temmuz (Xinhua) -- Çin'in başkenti Beijing'de basın mensuplarıyla buluşan Shenzhou-15 mürettebatlı uzay misyonunun astronotları Fei Junlong (ortada), Deng Qingming (sağda) ve Zhang Lu, 31 Temmuz 2023.

Çin'in Shenzhou-15 mürettebatlı misyonunun üç astronotu, Haziran ayında Dünya'ya döndükten sonra Pazartesi günü ilk kez basının karşısına çıktı.

Çin, 29 Kasım 2022'de mürettebatlı uzay aracı Shenzhou-15'i fırlatarak Fei Junlong, Deng Qingming ve Zhang Lu'yu uzay istasyonu çekirdek modülü Tianhe'ye göndermişti.

(Fotoğraf: Guo Zhongzheng/Xinhua)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Teknoloji Çin'in Shenzhou-15 Mürettebatlı Uzay Misyonunun Astronotları Basının Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement