Dünyanın En Zengini Yine Bill Gates - Son Dakika
Teknoloji

Dünyanın En Zengini Yine Bill Gates

Dünyanın En Zengini Yine Bill Gates

Forbes, ABD'nin en zengin 400 ismini açıkladı. Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 72 milyar dolarlık geliriyle hem ABD hem de dünyanın en zengini oldu.

18.09.2013 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- MIcrosoft'un kurucusu Bill Gates, Forbes dergisinin yayınladığı "ABD'nin en zengin 400 kişisi" listesinde yine ilk sırada yer aldı.

20 yıldır bu alandaki liderliğini kaptırmayan Gates, dünyanın en zengin insanı listesinde de, Meksikalı işadamı Carlos Slim'i geride bıraktı. Dergiye göre, Gates'in net geliri 72 milyar dolar. Listenin ikinci sırası da değişmedi. Ünlü yatırımcı Warren Buffet, 58.5 milyar dolarlık servetiyle sıralamadaki yerini korudu. Üçüncü sırada ise, 41 milyar dolarla dünyanın üçüncü büyük yazılım firması Oracle'ın CEO'su Larry Ellison yer aldı.

Kadınlar da listede

ABD'nin en büyük ikinci özel şirketi Koch Industries'in başkanı 77 yaşındaki Charles Koch, 36 milyar dolarlık servetiyle 4'üncü sırada yer alıyor. Koch, bu sırayı New York'un en zengini olarak gösterilen kardeşi David Koch ile paylaşıyor. Listenin 6'ncı sırasında ise, dünyanın en zengin kadını Christy Walton var.

Kaynak: Sabah

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Dünyanın En Zengini Yine Bill Gates - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement