Facebook Takipçilerine Her Zaman Güvenmemek Lazım - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Takipçilerine Her Zaman Güvenmemek Lazım

Facebook Takipçilerine Her Zaman Güvenmemek Lazım

Ünlü heavy metal şarkıcısı Sebastian Bach, albüm satışlarının düşüklüğünden dert yanarken Facebook takipçilerine de laf sokmayı ihmal etmedi.

10.05.2014 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Bir zamanlar Skid Row'da da solistlik yapmış ve yıllardır solo kariyerine devam eden Sebastian Bach, bir süre önce yeni solo albümü Give 'Em Hell ile dinleyicilerinin karşısına çıkmıştı. Albüm, incelemelerde güzel yorumlar alsa da satışlar konusunda aynı başarıyı sergileyemedi.


Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Bach, bu konuya dikkat çekmeyi ihmal etmedi. Ancak hedefinde, Facebook sayfasındaki 800 bin takipçisi vardı. Bach'ın albümü ilk hafta itibarıyla Amerika'da 4 binlik satış rakamını gördü ve Bilboard listesinde 72. sıraya yerleşti. Bu rakamlar, Bach'ın bir önceki albümü Kicking & Screaming'de de benzer durumdaydı. Hal böyle olunca Sebastian Bach da dayanamıyor ve Facebook sayfasındaki 800 bin takipçisine söylüyor, soruyor...


"Facebook sayfamda 800 binden fazla takipçim var. Ne yazarsam okuyor, takip ediyorlar. Sadece dün, bu konu hakkında 75-80 bin kişi konuşuyordu. Albümü alan yaklaşık 5 bin kişiye teşekkür ediyorum ve geri kalan 795 bin kişiye sormak istiyorum. Sayfamda ne arıyorsunuz? Fotoğraflara bakmaya mı geliyorsunuz?


Country müzik hayranları dışarı çıkıyor ve CD alıyor. Rapçiler dışarı çıkıyor ve CD alıyor. Justin Bieber hayranları da CD alıyor, ama benim sayfamdaki 795 bin kişi almıyor. Teşekkür ederim (gülüyor)."


Ve tüm bunlar Sebastian Bach'e gösteriyor ki; Facebook hayranlarına her zaman güvenmek pek de doğru bir hareket değil. Hayal kırıklıkları olabiliyor.


Sebastian Bach, eski grubu Skid Row ile yeni bir albümde veya konser organizasyonunda bir araya gelmeyi düşünmediğini de ekliyor...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Facebook Takipçilerine Her Zaman Güvenmemek Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement