Fallout 4 ve Doom Bu Kez Gösterilebilir - Son Dakika
Teknoloji

Fallout 4 ve Doom Bu Kez Gösterilebilir

Fallout 4 ve Doom Bu Kez Gösterilebilir

Bethesda, ilk kez E3'e bu kadar iddialı katılacak.

11.02.2015 14:47
Mahmut Saral - -

Haziran ayında Los Angeles'ta düzenlenecek olan E3 fuarında Bethesda'dan heyecan verici duyurular gelebilir. Bethesda, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesapları ve resmi blogundan yaptığı duyuruda, ilk kez E3 fuarında özel bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. Sizin anlayacağınız, 14 Haziran'da büyük bir sahne, büyük ekranlar ve çeşitli sunumlarla birlikte büyük bir Bethesda toplantısı izleyeceğiz. Ek olarak, bu toplantı aynı zamanda internet üzerinden de canlı yayınlanacak.


Peki bu etkinlikte neler duyurulabilir?


Henüz bir bilgi yok, ama Bethesda'dan başlı başına bir etkinlik geliyor ve bu ilk kez yapılıyorsa birden fazla önemli duyuru bekleyebiliriz demektir. Uzun süredir söylentileri bulunan ve Bethesda'nın da yalanlamadığı Fallout 4 hakkında ilk teser video gelebilir.


Ek olarak, şimdiye kadar hiçbir görseli yayınlanmayan yeni Doom oyununun halka açık ilk oynanış videosu ve diğer bilgileri de bu etkinlikte gelebilir. Baktığımızda, Bethesda bandrolüyle çıkan ve başarı sağlayan oyunlardan bir tanesi de Dishonored'tı. Bu oyunun da devam edeceğine dair ihtimaller vardı. İkinci oyunun duyurusu gelirse şaşırmayalım.


Ve tabii ki bunların haricinde yeni bir The Elder Scrolls, yeni bir Wolfenstein ve az ihtimal olsa da yeni bir Quake duyurusu gelebilir.


Beklemedeyiz...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Fallout 4 ve Doom Bu Kez Gösterilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement