Futbolun En Eğlenceli Hali: Zorb Soccer - Son Dakika
Teknoloji

Futbolun En Eğlenceli Hali: Zorb Soccer

Futbolun En Eğlenceli Hali: Zorb Soccer

Sert ve hızlı bir spor olarak bildiğimiz futbol, özel tasarlanmış plastik kürelerle oynanınca, ortaya çok eğlenceli Zorb Soccer çıkıyor.

18.08.2014 12:01  Güncelleme: 12:09

Sert ve hızlı bir spor olarak bildiğimiz futbol, özel tasarlanmış plastik kürelerle oynanınca, ortaya çok eğlenceli Zorb Soccer çıkıyor.

Zorb Soccer (Avrupa'daki ismiyle Zorb Football veya Bubble Football) insanalrın dayanıklı plastik kürelere girip oynadığı çok keyifli bir futbol türü. Tabii ki ciddi amaçlı maçlar için değil ama kalabalık bir grupla bir gününüzü ayırıp kendi Zorb Soccer turnuvanızı düzenleyebilirsiniz.

Bu oyun için 8-10 adet Zorb küreye, bir hakeme, iki kaleye ve bir topa ihtiyacınız var. Aslında hakeme de çok ihtiyaç yok ama oynadığınız şeyin biraz da olsun futbola benzemesi için gerekli diye düşünüyoruz. Yurtdışında çeşitli ülkelerde Zorb Soccer hizmeti veren sahalar ve organizasyon firmaları bulunuyor.

Zorb Soccer'da kullanılan sağlam ve esnek plastik küre benzerleri uzun zamandır eğlence organizasyonlarında kullanılıyor. Genelde içine tamamen girebildiğiniz ve delikleri sayesinde içinde sorunsuzca nefes alabildiğiniz plastik küreler su üzerinde gezmek için kullanılıyor. Zorb Soccer için kullanılan modelin altında ve üstünde açıklıklar var. Böylece vücudunuza geçirip alttan bacaklarınızı çıkartıp koşabiliyor veya üstten kafanızı uzatıp gelen topa, düşme veya birileri ile çarpışma tehlikesi olmadan rahatça kafa atabiliyorsunuz.

Bu arada, aşağıdaki videoyu hazırlayan Devin Supertramp, uzun zamandır eğlenceli aksiyon videoları çeken bir sanatçı. Kendisinin diğer çalışmalarını buraya tıklayarak gideceğiniz web sitesinde bulmanız mümkün.

The post Futbolun En Eğlenceli Hali: Zorb Soccer appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Futbolun En Eğlenceli Hali: Zorb Soccer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement