Garmin-asus M10'larda Kampanya - Son Dakika
Teknoloji

Garmin-asus M10'larda Kampanya

Garmin-asus M10\'larda Kampanya

Garmin – Asus Ortaklığının En Yeni Üyesi M10'a Olan İlgi Giderek Artıyor.

28.08.2010 16:08

15 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında Turkcell İletişim Merkezlerinden veya Turkcell Satış Noktalarından 3G'li Garmin – Asus M10 telefonlarından birini satın alan ve kampanyaya katılan ön ödemeli aboneler, 30 Kasım'a kadar her 20 TL karşılığında 200 TL konuşma + mesajlaşma ve 100 MB internet paketi, faturalı aboneler ise her yöne 1000 dakika konuşma + 100 MB internet paketi kazanıyorlar.

Garmin-Asus M10 Windows'un en son sürümü olan Windows Mobile 6.5.3 ile çalışıyor.

3.5 inçlik WVGA ekranı ve dokunmatik kullanıcı arayüzü ile şık bir tasarıma sahip olan Garmin-Asus M10'un billboard özellikli ekranı sayesinde kullanıcılar tüm önemli bilgileri tek bir bakışta görebiliyor. Sezgisel 3D Görev Yöneticisi, çalışan uygulama esnasında farklı görevlere geçiş yapma imkanı sunuyor.

1500mAh'lık bir pil ile donatılan M10, QWERTY dokunmatik klavyesi sayesinde hızlı metin girişi ve iletilerin hızla geliş-gidişini sağlayan HSDPA kablosuz bağlantısı Wi-Fi (802,11 b/g) gibi birçok özelliğe sahip. Dahası, Microsoft Exchange® sayesinde rehber, takvim ve e-mailler her zaman güvenli bir şekilde kullanılabilir durumda.

M10 gelişmiş navigasyon özellikleri ile Garmin nüvi® navigasyon cihazı gibi tüm haritayı, sokak girişleri ve çıkışlarıyla başarılı bir şekilde sürücüye gösteriyor. M10'nun kutusu içerisinde araç içi navigasyon için gerekli olan tüm ekipmanları içeriyor*.

Garmin-Asus M10 Facebook veya Picasa Web Albums gibi çeşitli sosyal ağlara bağlı kalma imkanı tanıyor. Aynı zamanda hava durumu, trafik durumu, uçuş saatleri ve yakıt fiyatları gibi çeşitli bilgileri bağlantı servisleri ile kullanıcıyı sürekli olarak bilgilendiriyor. Bununla birlikte M10 yüksek çözünürlük sunan tam 5 mega-piksel kamerası ile kullanıcısına mükemmel görüntüler çekme ve bunları Facebook aracılığı ile arkadaşlarıyla paylaşabilme ayrıcalığını tanıyor.

Kaynak: CnetTurkiye.com

Son Dakika Teknoloji Garmin-asus M10'larda Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement