Google'ın Beklenen Kamera Uygulaması Yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Google'ın Beklenen Kamera Uygulaması Yayınlandı

Google\'ın Beklenen Kamera Uygulaması Yayınlandı

Google, Android için Photo Sphere ve Lens Blur gibi yaratıcı kamera özelliklerini barındıran Google Camera uygulamasını yayınladı.

17.04.2014 12:33
Furkan Yaldız - -

Birkaç hafta önce gelen söylentiler resmiyete kavuştu. Dev arama motoru Google, Android işletim sistemli cihazlar için yepyeni kamera uygulamasını yayınladı. Google Camera adını taşıyan uygulama kısa bir süre önce Google Play'deki yerini aldı.


Android mobil cihaz kullanıcıları birçok fotoğraf efekti barındıran Google Camera uygulamasını, Google Play üzerinden indirebiliyor. Söz konusu uygulamayı ön plana çıkaran en önemli özelliği ise Lens Blur. Bildiğiniz gibi bu özellik sayesinde çekmiş olduğunuz herhangi bir fotoğrafın istediğiniz yerini bulanık yapabiliyorsunuz. Tabii ki, fotoğraflara derinlik katan bu özellik aynı zamanda odak nokta ve seviye gibi ayarlara da sahip. Ayrıca Google Camera uygulamasında Panorama modu da mevcut. Kullanıcılar artık söz konusu uygulama sayesinde yüksek çözünürlükte panoramalar elde edebilir. Son olarak yazılımda, 360 derecede fotoğraf kareler yakalamanıza fırsat tanıyan Photo Sphere de bulunuyor.


Android 4.4 KitKat sürümünde bulunan birçok kamera özelliklerine sahip olan Google Camera uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google'ın Beklenen Kamera Uygulaması Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement