GTA 6 Roleplay Moduyla İlgili Söylentiler ve Detaylar - Son Dakika
Teknoloji

GTA 6 Roleplay Moduyla İlgili Söylentiler ve Detaylar

GTA 6 Roleplay Moduyla İlgili Söylentiler ve Detaylar

Dünyada en çok oynanan oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun yeni oyunu GTA 6 hakkında çıkan detaylar ve dedikodular oyuncuları heyecanlandırıyor. Yeni grafikler, harita ve oyun modlarıyla ilgili gelen son bilgiler, oyuncuları mutlu etmekte. Rockstar Games'in FiveM ve RedM'in geliştiricisi olan Cfx.re'yi satın almasıyla birlikte GTA 6'nın 2024 yılı başlarında çıkış yapması ihtimali yüksek. Bu satın alma aynı zamanda oyun içi online moduna yeni özelliklerin eklenmesinin de önünü açmış durumda. Orijinal roleplay serverları gibi yeni eklentilerin de oyuna gelebileceği düşünülüyor.

13.08.2023 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada en çok oynanan oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto son günlerde serinin yeni oyunu ile gündemden düşmüyor. Hakkında birçok detay ve dedikodu çıkan oyunla ilgili en çok merak edilenlerin başında yeni grafikler, harita ve son olarak yeni oyun modları geliyor. Bununla ilgili gelen son bilgilerse oyuncuları bir hayli mutlu etmekte. İşte GTA 6 roleplay moduyla ilgili söylentiler ve detayları…

GTA 6 oynarken roleplay serverları kurmaya gerek olmayacak!

Serinin son oyunu Grand Theft Auto 5 17 Eylül 2013 tarihinde çıkış yapmıştı. Aradan geçen sürede oyuncu kitlesi bile yaşlandı. Nereden baksanız 10 yıllık bir süreden bahsediyoruz ki bu süre oyuncuları ciddi oranda heyecanlandırıyor. GTA 6'dan beklentilerin bir hayli büyük olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

GTA 6 Roleplay Moduyla İlgili Söylentiler ve Detaylar

Rockstar Games tarafından gelen bilgilere bakılırsa yüsek beklentileri karşılayacak bir oyun geliyor diyebiliriz. Oyunun açıklanan bütçesi, harita büyüklüğü rekorları kırıyor. Peki bunların dışında oyuna yeni modlar veya özellikler gelecek mi? GTA hayranlarının heyecanını katlayacak yeni bir haber daha geldi.

Oyuncular bile beklemiyordu: 26 yaşındaki efsane yeniden tanıtıldı!

Grand Theft Auto'nun yapımcısı Rockstar Games geçtiğimiz günlerde FiveM ve RedM'in geliştirici stüdyoları olan Cfx.re'yi satın aldı. Bununla birlikte şirket 2024 yılının başında yüksek oranlarda gelir beklediğini belirtmişti ki bu da GTA 6'nın 2024 yılı başlarında çıkış yapması ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor.

Şimdi gelelim roleplay meselesine. Rockstar FiveM ve RedM'in geliştiricisi Cfx.re'yi satın almasıyla birlikte aslında oyun içi online moduna eklenebilecek birçok özelliğin de önünü açmış oldu. Belki ilk etapta Rockstar oyun modlarından ziyade FiveM'i geliştirmeye odaklanabilir fakat yeni oyunun gelmesiyle birlikte orijinal roleplay serverları gibi yeni eklentiler de oyuna gelebilir. Kısacası bomba gibi bir GTA 6 bizleri bekliyor!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji GTA 6 Roleplay Moduyla İlgili Söylentiler ve Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement