Haftanın En Çok İndirilen Filmleri - 6 Kasım - Son Dakika
Teknoloji

Haftanın En Çok İndirilen Filmleri - 6 Kasım

Haftanın En Çok İndirilen Filmleri - 6 Kasım

Haftanın en çok indirilen filmleri - 6 Kasım listemizde, bu hafta en çok korsan indirmeye maruz kalan yapımlara yakından bakıyoruz.

06.11.2017 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftanın en çok indirilen filmleri - 6 Kasım listemizde, bu hafta en çok korsan indirmeye maruz kalan yapımlara yakından bakıyoruz.



Bakalım 6 Kasım itibarıyla sonlanan hafta itibarıyla en çok hangi filmler indirilmiş?

Haftanın en çok indirilen filmleri – 6 Kasım

1- Valerian and the City of a Thousand Planets



Zamanda ve uzayda yolculuk yapan zaman yolcusu ajanı Valerian ve onun kızıl saçlı yardımcısı Laureline'in maceralarını konu alan Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nda pop ikonu Rihanna, Kumandan Arün Filitt rolünde göreceğimiz Clive Owen, Ethan Hawke, Herbie Hancock yer alıyor. Filmin başrollerini ise Life filmindeki performansıyla göz dolduran Dane DeHaan ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in cadı tanrıça Enchantress'ı Cara Delevingne üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Luc Besson oturuyor

https://youtu.be/NNrK7xVG3PM

2- Atomic Blonde



Kasım 1989… Berlin'i ikiye ayıran duvar yıkılmak üzeredir. Britanya gizli servisinde görevli olan tecrübeli MI6 ajanı Lorraine Broughton (Theron) başka bir ajanın öldürülmesini araştırmak üzere Berlin'e yollanır. Ölen ajan Doğu'daki kaynağından bir liste almıştır ve bu, iki tarafın çifte ajanlığını yapanların listesidir. Fakat liste, ölen ajanın üzerinden çıkmaz. Berlin duvarının yıkıldığı gece ajan Broughton'ın üstü olan meslektaşı sokak ortasında vurularak öldürülür ve Lorraine, Londra'ya dönerek başından geçenleri anlatır. Fakat hiçbir şey aslında sandığı gibi değildir.

https://youtu.be/yIUube1pSC0

3- War for the Planet of the Apes



Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti'nde Kobo'nun ihanetine uğrayarak, ırkından büyük kayıplar veren Sezar, insanlığın onları affetmeyeceğini bilerek savaşa hazırlanıyordu. 3 yıl sonra gelen devam filmi Maymunlar Cehennemi: Savaş, bizi bir önceki filmi bıraktığımız yerden alıyor ve savaşın ortasına götürüyor.

https://youtu.be/UEP1Mk6Un98

4- Annabelle Creation



Oyuncak bebek yapımıyla uğraşan bir adam ve eşi mükemmel bir aile hayatı sürerken büyük bir trajediyle karşı karşıya kalırlar. Küçük kızları hayatını kaybeder. Aradan birkaç yıl geçtiği halde acıyı atlatamayan çift kapanan bir yetimhanenin kızlarını ve görevli rahibesini evlerinde misafir olarak ağırlarlar. Ancak bu küçük kız grubu, özellikle de Janice, oyuncakçının yarattığı lanetli Annabelle'in hedefi olacaktır.

https://youtu.be/KisPhy7T__Q

5- 24 Hours to Live



24 Hours to Live, Travis Conrad adlı bir adamın hayatını adadığı The Agency adlı örgüt tarafından ihanete uğrayıp öldükten sonra 24 saatliğine yeniden hayata dönerek işleri yoluna koymaya çalışmasının hikayesini anlatıyor.

https://youtu.be/da9xhQOcoHk

6- Spider-Man: Homecoming



Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç Peter kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan genç Peter bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'ın aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'ın kendini gösterme fırsatı çıkacak, ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır.

https://youtu.be/U0D3AOldjMU

7- Cars 3



Yeni nesil hızlı yarış arabaları tarafından gafil avlanan efsanevi Şimşek McQueen, sevdiği sporda aniden bir kenara itilmiştir. Oyuna geri dönmek için hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez'in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet'in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır, işinin henüz bitmediğini kanıtlamak, Piston Kupası'nın en büyük yarışında bu şampiyonun yüreğini sınayacaktır.

https://youtu.be/xGGM5Sy5PJs

8- Singularity



2020'de; dünyanın en büyük robot şirketi olan VA Industries'in CEO'su Elias van Dorne (John Cusack), en güçlü icadı sayılan ve tüm savaşları sona erdirecek şekilde tasarlanan süper bilgisayar Kronos'u tanıttı. Kronos çevrimiçi olduğunda; insanlığın, kendisi ve dünya barışı için en büyük tehdit olduğunu ve dünyayı insanın "enfeksiyon" undan kurtarmaya yönelik dünya çapında bir robot saldırısı başlattığını tespit eder. 97 yıl sonra küçük bir insan grubu canlı kalır. Genç oğlan Andrew (Julian Schaffner) ve genç kız Calia (Jeannine Wacker); robot zulmünden korkmadan, insanlığın var olduğu söylenen yeni bir dünyaya ulaşmak için olası bir ittifak oluşturur. Ancak; bu dünya gerçekten var mı ve öğrenecek kadar uzun yaşayacaklar mı?

https://youtu.be/hEoobyOBxO8

9- Thor Ragnarok



Thor, evrenin diğer tarafında, kudretli çekici olmadan hapis kalmıştır. Güçlü yeni tehdit, acımasız Hela'nın yol açacağı kıyameti (Ragnarok), kendi dünyasının yok oluşunu ve Asgard medeniyetinin yıkılmasını önlemek için Asgard'a dönmek üzere, kendini zamana karşı yarışırken bulur. Ama önce, eski müttefiki ve Yenilmezler ekibinden arkadaşı Hulk'la kendisini karşı karşıya getiren ölümcül bir yarışmadan sağ çıkmalıdır

https://youtu.be/H4KWeeWV_k0

10- American Made



Barry Seal: Kaçakçı filminde Tom Cruise, Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) filminde birlikte çalıştığı yönetmen Doug Liman (Geçmişi Olmayan Adam, Bay ve Bayan Smith) ile tekrar bir araya geliyor. Barry Seal adındaki dolandırıcı pilotun şaşırtıcı ve gerçek macerasını anlatan film, Seal'in Amerika tarihindeki en büyük gizli operasyonu yürütmesi için CIA tarafından işe alınmasını konu alıyor.

https://youtu.be/AEBIJRAkujM

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Haftanın En Çok İndirilen Filmleri - 6 Kasım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement