HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor - Son Dakika
Teknoloji

HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor

HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor

Nokia telefonların lisans sahibi olan HMD, kendi markasını öne çıkarmak için çalışmalarını hızlandırdı. HMD Pulse ve Pulse Pro modelleri, uygun fiyatlı akıllı telefon kategorisinde yer alacak. Pulse, 6,56 inç HD+ ekrana, çift arka kamera kurulumuna ve 5000 mAh bataryaya sahip olacak. Pulse Pro ise 6,56 inç 90Hz IPS ekran, çift 50 Megapiksel arka kamera ve 5000 mAh batarya gibi özellikler sunacak. Modellerin fiyatları ise 180 dolar ile 200 dolar arasında olması bekleniyor.

17.04.2024 13:11

Nokia telefonların lisans sahibi olan HMD, kendi markasını öne çıkarmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen HMD Pulse serisinin, iki modele yer vereceği belirtildi. İşte HMD Pulse ve Pulse Pro render görselleri.

HMD Pulse ve Pulse Pro render görselleri

HMD, Pulse ve Pulse Pro'nun lansmanıyla birlikte uygun fiyatlı akıllı telefon kategorisindeki portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. Pulse serisinin sızdırılan yeni görselleri, tasarımı ve teknik özellikleri ortaya koydu.

HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor

HMD Pulse, 6,56 inç HD+ ekrana yer verecek. Telefonun ince çerçevelere ve çift arka kamera kurulumuna sahip olduğu da görülüyor. Sekiz çekirdekli bir yonga setinden güç alacak cihazın, 5000 mAh bataryadan beslenmesi bekleniyor. Pulse; Mavi, Siyah ve Pembe renk seçenekleriyle sunulacak.

132132123

Pulse Pro ise kamera tarafında bazı iyileştirmeler sunacak. HD+ çözünürlüğe sahip 6,56 inç 90Hz IPS ekranla geleceği bildirildi. 6GB/ 8GB RAM ve 128GB/ 256GB depolama alanıyla birlikte Unisoc T606 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Kamera tarafında ise çift 50 Megapiksel arka kamera ve tek 50 Megapiksel ön kameraya sahip olacağı aktarıldı. Hızlı şarj detayları bilinmese de 5000 mAh bataryadan beslenecek.

HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor

Ayrıca sızıntılar, HMD Pulse serisinin 180 dolardan başlayacağını ortaya koydu. Pulse Pro'nun fiyatlandırmasının 200 doları geçebileceği de söyleniyor. Kesin lansman tarihi henüz bilinmiyor, ancak uygun fiyatlı pazarı karıştıracak gibi duruyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji HMD, uygun fiyatlı Pulse ve Pulse Pro modellerini tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement