Hobbit 2 Ne Alemde? - Son Dakika
Teknoloji

Hobbit 2 Ne Alemde?

Hobbit 2 Ne Alemde?

J. R. R. Tolkien'in ünlü Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) serisini beyazperdeye taşıyıp büyük başarı yakalayan yönetmen Peter Jackson, son olarak...

26.12.2013 10:00

Mahmut Saral - - Geçtiğimiz sene vizyona giren ilk Hobbit filmi Beklenmedik Yolculuk (An Unexpected Journey), gişede 1 milyar doları aşkın hasılat elde ederek yüzleri güldürmüştü.

Tabii The Hobbit'in Yüzüklerin Efendisi serisine nazaran daha kısa bir öykü sunmasına rağmen 3 film olarak projelendirilmesi de eleştiri toplamış, " Hollywood'un para kazanma hırsı" olarak da yorumlanmıştı. Serinin iki numaralı filmi Smaug'un Çorak Toprakları (The Desolation of Smaug) ise, 12 gündür vizyonda ve şimdiye kadar dünya çapında elde ettiği hasılat miktarı da 417 milyon dolar.

The Desolation of Smaug, ilk Hobbit filmiyle kıyaslandığında, biraz sönük bir açılış gerçekleştirmişti. Film, ilk haftasonu itibarıyla 73 milyon 675 bin dolar hasılat elde edebilmişti. Bu Amerika rakamı, ilk filmin elde ettiği ve Aralık ayı rekoru olan 84.6 milyon doların gerisinde kalmıştı. Bakalım ikinci filmin toplam gişe hasılatı 1 milyar dolar sınırını geçebilecek mi.

Bu arada, serinin üçüncü ve son filmi olması beklenen Gittim ve Döndüm de (There and Back Again) 17 Aralık 2014'te vizyonda olacak.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hobbit 2 Ne Alemde? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement