Hoşçakal İos 8 - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hoşçakal İos 8

Hoşçakal İos 8
03.10.2015 16:47

Apple süreyi fazla uzatmadı.

Hasan Uğur Nayır - -

Apple neredeyse iki haftadır açık tuttuğu iOS 8.4.1 imzalarını kapattı. Artık iOS 9'dan iOS 8.4.1'e downgrade yapılmıyor. Zaten 9.0.1 güncellemesinin çıkması imzaların kapatılmasının yakın olduğunu işaret etmişti. Şu an için 9.0.2 sürümünden 9.0.1'e geri dönüş var.


iOS 8.4.1 için jailbreak çalışmalarının olduğu rivayet ediliyor. Ama jailbreak konusunda sonuç ne olursa olsun artık 8.4.1 sürümünü tekrar yüklemek için herhangi bir yol yok. iOS firmware'larınızı ve imzaları ipsw.me sitesinden takip edebilirsiniz.


Eğer iOS 9'la ilgili bazı sorunlarınız varsa, cihazınıza temiz bir kurulum yapmanızı tavsiye ederim. Sıfırdan yapılan yükleme bazı sıkıntıları giderebiliyor. Fakat yeni temiz kurulumdan önce yedeklerinizi almayı sakın ihmal etmeyin. Kasım ayında çıkması beklenen iOS 9.1'le birlikte birçok problemin de düzeltilmesi bekleniyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hoşçakal İos 8 - Son Dakika


Advertisement