Huawei Kirin 920 Yongası, Snapdragon 801'i Solladı - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Kirin 920 Yongası, Snapdragon 801'i Solladı

Huawei Kirin 920 Yongası, Snapdragon 801\'i Solladı

Çinli üretici Huawei'nin geliştirdiği 8 çekirdekli çipseti benchmark'ta gözüktü.

06.03.2014 17:03
Hasan Uğur Nayır - -

Huawei'nin 8 çekirdekli yongası Kirin 920, kulislerde konuşulan konulardan biriydi. Yongaya ait benchmark sonuçları da ortaya çıktı.



4 adet Cortex-A7 ve 4 adet Cortex-A15'ten oluşan Kirin 920, AnTuTu benchmark'ında Qualcomm'un Snapdragon 801 çipini geçerken, merakla beklenen 805'le arasında ise az puan farkı bulunuyor. Kirin 920'nin sızan özelliklerine göre yonga 2K çözünürlüğü, 32 megapiksel kamerayı destekliyor. 4G LTE desteği de bekleniyor. Sadece benchmark puanlarını değerlendirmek hata olur. Ama Huawei, Kirin 920 ile sistem çipi konusunda sadece Çin'de değil, diğer pazarlarda da etkili olabilir.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei Kirin 920 Yongası, Snapdragon 801'i Solladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement