Huawei Mate 8'in Yeni Detayları ve Fiyatı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Mate 8'in Yeni Detayları ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Huawei Mate 8\'in Yeni Detayları ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Çinli üreticinin yeni yıldızı hakkındaki sızıntılar bitmek bilmiyor.

18.11.2015 12:17
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz gün Mate 8'in yepyeni bir fotoğrafını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi telefonla alakalı yeni sızıntılar var. Cihazın arkasında parmak izi tarayıcı var. Aynı Nexus 6P gibi. Ana kamera ise iddialara göre 16 veya 13 MP.


Hatırlarsanız kısa süre önce Kirin 950 çipseti resmiyete kavuştu. Mate 8'de bu sistemçipinin olması bekleniyor. Ekran çözünürlüklerine göre 2 farklı varyant var. Bir tanesi 6 inç'lik Full HD ekrana diğeri ise 2K ekrana sahip. Fakat eski bir rapora göreyse Mate 8'in 5.5-5.7 inç'lik ekrana sahip bir modeli, 6 inç'lik ekranlı diğer modeli ve 6.2 inç'lik üçüncü bir modeli var. Eğer eski rapor doğruysa 2K ekranlı olan varyantta 6.2 inç'lik ekran var demek.



Modeller arasında sadece ekranlar değil donanımsal olarak da bir takım değişikler var. Yeni bilgilere göz atarsak 3 GB RAM/32 GB dahili depolama alanı olan model 517 dolar. Kabaca çeviriyle 1484 TL'ye denk geliyor. Diğer model ise 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Fiyatı ise 611 dolar, 1754 TL civarında. Bu bilgiler iki gün önce yayınlanan raporla uyumlu.



Söylenenlere göre tüm modellerde 4100 mAh pil bulunuyor. Mate 8 kutudan Android 6.0 Marshmallow yüklü olarak çıkacak. Tabii ki bunlar doğrulanmış bilgiler değil. Nelerin olduğunu 26 Kasım'da öğreneceğiz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei Mate 8'in Yeni Detayları ve Fiyatı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement