Huawei Mate 8'in Yeni Fotoğrafı Sızdı, Öncekinden Farklı Görünüyor - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Mate 8'in Yeni Fotoğrafı Sızdı, Öncekinden Farklı Görünüyor

Huawei Mate 8\'in Yeni Fotoğrafı Sızdı, Öncekinden Farklı Görünüyor

Çinli Huawei'nin yeni modeli Mate 8'in yeni bir fotoğrafı daha ortaya çıktı.

17.11.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Çinli Huawei'nin yeni akıllı telefonu için geri sayım sürüyor. 26 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile tanıtılacak olan Huawei'nin yeni Mate 8 modelinin son olarak güçlü işlemcisi onaylanmıştı. Şu sıralar ise Mate 8'in görselleri bir bir ortaya çıkmaya başladı.


Son raporlara göre Mate 8'in 3 farklı versiyonu olacak. Bu versiyonlardan biri 6.2 inç ekrana, diğeri 6 inç ekrana, son versiyonu ise 5.5 inç ya da 5.7 inç ekrana sahip olacak. Bugün sabah saatlerinde Mate 8'in yeni fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Çinli sosyal ağ Weibo'da Mate 8'in farklı bir fotoğrafı daha ortaya çıktı. Ancak şimdiki fotoğraftaki modelin öncekine göre daha farklı göründüğünü söyleyebiliriz.


Modeller özellikle kamera tasarımı konusunda birbirlerinden ayrılıyorlar. Yeni sızan fotoğrafta görünen modelde arka tarafta, kameranın alt kısmında yer alan parmak izi sensörü de görülebiliyor.


Öte yandan Mate 8'de, güçlü Kirin 950 işlemcisinin yanında 1080p ekran, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 16MP/8MP arka, ön kamera ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi özelliklerin olması bekleniyor.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Huawei Mate 8'in Yeni Fotoğrafı Sızdı, Öncekinden Farklı Görünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement