İçindeki Ritmi Yakaladı - Son Dakika
Teknoloji

İçindeki Ritmi Yakaladı

İçindeki Ritmi Yakaladı

Ürünlerinde Yer Alan Teknoloji Ve Tasarımlar İle Dikkat Çeken Asus, Müzik Tutkularını Ödüllendiriyor.

01.03.2011 08:58

"Gücü Duy, Gücü Hisset" sloganı ile teknolojide gerçek sesler duyulmasını sağlayan Asus, ana sponsorluğunu gerçekleştirdiği "İçindeki Ritmi Yakala" Remix Yarışması galibini iç ve dış güzelliği tasarım ödülü ile tescilli olan ASUS NX90 ile ödüllendirdi.

10 Aralık'ta katılımın başladığı ve Emre Altuğ'un "Sev Diyemem" parçasını, kendi yaratıcılıklarına dayanarak yeniden yorumlayan yarışmacılar öncelikle Ahmet Çelenk, Barış Büyük, Cenk Erdem, Cem Sarıoğlu ve Emre Altuğ'dan oluşan jürinin beğenisini toplamaya çalıştılar. Bu aşamayı geçmeyi başaran eserler halk oylaması ile galibiyete uzanmak adına yarış sergilediler.

Jürinin verdiği puanların eşit çıkması üzerine, birinciliği halk oylaması belirledi. "Ahmet Binarbaşı" birinciliğe hak kazanarak Bang & Olufsen ICEpower ses teknolojisi özelliği ile donatılmış ve 'Dünyanın ilk çift touchpad'li dizüstü bilgisayarı' olma özelliğine sahip ASUS NX90'ın sahibi oldu.

Sheraton Maslak 26. Kat'ta yer alan Qubbe'de bir araya gelen jüri üyeleri ve Ahmet Binarbaşı müzik hakkında tatlı sohbet ettiler. Mersin'den İstanbul'a gelen Ahmet Binarbaşı, teknoloji ve müzik sohbeti dolu bir gecede ödülünü jüri üyeleri Psikolog Dj Cenk Erdem ve Sound Dergisi Editörü Cem Sarıoğlu'nun elinden alırken, ASUS'un müzik tutkusunu ödüllendirdiği için mutluluk ve heyecan dolu olduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji İçindeki Ritmi Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement