İki Yeni Lg Telefon Kodu Sızdı. Lg G3 ve G Pro 2 Lite Olabilir! - Son Dakika
Teknoloji

İki Yeni Lg Telefon Kodu Sızdı. Lg G3 ve G Pro 2 Lite Olabilir!

İki Yeni Lg Telefon Kodu Sızdı. Lg G3 ve G Pro 2 Lite Olabilir!

Kimliğini gizli tutan bir kaynağa göre LG'nin geleceği bilinen iki yeni telefonu kod adları ile ortaya çıktı.

10.03.2014 10:02
Burçin Aygün - -

Daha önce de güvenilir bilgiler veren isimsiz bir kaynak LG'nin iki gizemli telefonunu ortaya çıkarttı. Kayağa göre Cumartesi sabahı LG, iki yeni akıllı telefonuna yeni kod adları vermiş. Bu telefonların ilki LG-D851 ve LG-VS985(Verizon sürümü) model numaralarına sahip. İki cihazdan bir tanesinin yeni kod adı ise B2! Cihazlardan bir tanesi 1440 x 2560 QHD ekran ve 13MP kameraya sahip. Ürünün hangi LG modeli olduğu söylenmese de özellikler bizlere LG G3'ü işaret ediyor. LG G3 için daha önceden 5.5 inç QHD ekran ve 13MP kamera bilgileri sızmıştı.


Bu özel bilgilerin geldiği mecra ise LG G Pro 2'nin sahip olduğu kamera uygulamalarından bir tanesi! Diğer yandan bilgi sızıntısını yapan kimliği belirsiz kişiye göre B1lite adlı bir başka model daha bulunuyor. Bu cihazın model numaraları ise LG-D631 ve LG-VS880 (Verizon sürümü). Telefonun LG G Pro 2 Lite olacağı da verilen bir başka bilgi!



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İki Yeni Lg Telefon Kodu Sızdı. Lg G3 ve G Pro 2 Lite Olabilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat: LG özellikleri yüksek teleofnlar çıakrıyor yani ihtiyacın karşılanması gerek bunu biliyolar bence cok iyi bir iş bu sonucta akıllı telelfon herşeyi en iyi sekilde yapmalı. 0 0 Yanıtla

Advertisement