Kurt Akınıyla Gelen Müthiş Silahlar ve Karakterler! - Son Dakika
Teknoloji

Kurt Akınıyla Gelen Müthiş Silahlar ve Karakterler!

Kurt Akınıyla Gelen Müthiş Silahlar ve Karakterler!

Kurt Akını, Wolfteam'in gücüne güç kattı ve çok büyük bir kitle tarafından çok sevildi!

07.08.2015 21:31

Kurt Akını, Wolfteam'in gücüne güç kattı ve çok büyük bir kitle tarafından çok sevildi! Peki, aynı zamanda oyuna gelen karakter ve silahlar hakkında ne kadar bilgin var

Kurt Akını, Wolfteam'in gücüne güç kattı ve çok büyük bir kitle tarafından çok sevildi! Peki, aynı zamanda oyuna gelen karakter ve silahlar hakkında ne kadar bilgin var?

Raynor ve Bane! İki efsanevi karakter! Oyunda! Hem de tüm ekipmanlarıyla… Raynor'ın ekipmanları içinde miğfer, gözlük, maske, eldiven, bot, yelek, dirseklik ve dizlik yer alırken, Bane karakterinde de aynı ekipmanlar yer almakta. Üstelik hepsi S seviye!

Bu iki karakterin dışında tam sekiz adet yeni temalı karakter daha var. Ivanov Adult, Tomita Adult, Kate Adult, Sarah Adult, Saladin Neo, Rashid Neo, Saladin ve Rashid karakterleri seni bekliyor.

Gelelim silahlara… Biri efsanevi, tam 5 yeni silah oyunda seni bekliyor! Yeni temalı silahlar EM-134 Minigun, EBO-3, HKE-417 Camo ve TAL-21 Wolfy iken, efsanevi silah olarak da GW-106 BGG eklendi.

Harita seçim ekranının da güncellendiğini hatırlatalım. E haydi! O halde Kurt Akını'na şimdi sen de gir, muhteşem modun, karakterlerin ve silahların tadını çıkart! : http://joy.ac/4fTK

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Kurt Akınıyla Gelen Müthiş Silahlar ve Karakterler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement