Mgs 5 Henüz Bitmedi mi ? - Son Dakika
Teknoloji

Mgs 5 Henüz Bitmedi mi ?

Mgs 5 Henüz Bitmedi mi ?

Kısa bir süre önce PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için çıkışını gerçekleştiren ve inanılmaz ilgi gören Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için oldukça ilginç bir haber paylaşıldı.

13.09.2015 13:16

Metal-Gear-Solid-5-The-Phantom-Pain-2

Kısa bir süre önce PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için çıkışını gerçekleştiren ve inanılmaz ilgi gören Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için oldukça ilginç bir haber paylaşıldı.

Aslına bakarsak bir haberden ziyade, söylenti şeklinde bir süredir internet aleminde dolanan bu durum; yapımın henüz bitmemiş olabileceği. Oyun dünyasının dehası Hideo Kojima tarafından geliştirilen efsanevi serinin son halkası sunduğu açık dünya yapı, karakterler, hikaye ve her şeyi birbirine bağlayacak olan son oyun ile serinin hayranlarının ilgisini ciddi anlamda çekmeyi başardı. Yapım için yayınlanan inceleme puanları, kullanıcıların yorumları ise yapımın The Witcher III: Wild Hunt ile birlikte yılın oyunu olmanın en büyük adaylarından bir tanesi olmasını sağladı. (Yapım için hazırladığımız incelemeyiokuyabilirsiniz.)

Lakin, serinin son oyunu olan MGS V: The Phantom Pain'in sonunu gören bazı oyuncular bundan pek memnun değillerdi ve Kojima'nın oyunu henüz tamamlamadığını iddia ediyorlardı. Aslında oyun elbette ki tamamlanmıştı ama bizlere henüz son bölümün sunulmadığı düşünülüyordu. Yapım her ne kadar Kojima'nın bahsetmiş olduğu gibi her şeyi birbirine bağlıyor olsa da yine de bazı şeyler eksik kalmış gibi görünüyor. Ayrıca daha önce internet alemine sızdırılmış bir haberde bölümlerin adları ortaya çıkmıştı ve yapım bölüm sayısı olarak oyundaki kadar kısa değildi.

Bir grup kullanıcının oyunun PC versiyonunda bulduğu dosyalar ise tam olarak bu noktada kafaları karıştırmaya yetti. Bu dosyalardan ilki; yapımda aslında "Chapter 3: Peace" adıyla yepyeni bir bölümün daha bulunduğunu öne sürüyor. Yapımın sonunun aslında bir son değil de sadece bölümlerden bir tanesinin sonu gibi olduğunu düşünürsek bu dosya oldukça mantıklı bir hale geliyor.

Bir diğer bulunan gizli dosya ise; Boss karakterine ait kaplama olmuş durumda. Bölüm 3: Peace'den bile daha dikkat çekici olan bu dosyanın ise oyunda ne gibi bir rolü olduğu henüz belli değil…

(MGS V: The Phantom Pain dosyalarında bulunan model kaplaması.)

(Dosyalarda bulunan görselin, sağ üst köşesinde bulunan kaplamadaki yara izini fark etmeyen var mı?)

Kojima gizemli bir insan olmayı sevdiği için henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu söylentiler şuan için ne yalanlandı, ne de doğrulandı… İlerleyen günlerde tüm bunların ne anlama geldiği ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz. Özellikle de oyunun sonundaki soru işareti oluşturan sözlerin ardından…

Ayrıca daha önce tanıtımlarda kullanılan fragmanlarda bulunan pek çok sahnenin de oyunda bulunmadığını belirtmekte fayda var.

MGS V: The Phantom Pain ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Mgs 5 Henüz Bitmedi mi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement