Michael Jordan, Kendisini Geçen Kobe Bryant'a Destek Verdi - Son Dakika
Teknoloji

Michael Jordan, Kendisini Geçen Kobe Bryant'a Destek Verdi

Michael Jordan, Kendisini Geçen Kobe Bryant\'a Destek Verdi

Kobe Bryant, NBA'de tarih yazmaya devam edebilir.

26.12.2014 12:06
Mahmut Saral - -

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldız ismi Kobe Bryant, geçtiğimiz günlerde Timberwolves ile oynanan maçta attığı sayılarla efsane oyuncu Michael Jordan'ı geçerek NBA tarihinin en skorer 3. oyuncusu olmuştu.


19 yıldır NBA'de oynayan ve 36 yaşında olan Kobe, henüz emeklilik düşünmüyor ve her maçta sayılarını atmaya devam ediyor. Merak edilen ise, Kobe'nin nerelere kadar gelebileceği...


Şu an Kobe'nin üzerinde Kareem Abdul-Jabbar (1) ve Karl Malone (2) yer alıyor. Dolayısıyla Kobe, ilk etapta Malone'u geçmek için çabalayacak. Malone'un 36,298 sayısı bulunuyor. Kobe bunu yapabilir mi göreceğiz, ancak bu konuda kendisine bir desteğin de Michael Jordan'dan geldiğini belirtelim.


Özellikle Chicago Bulls'ta oynadığı dönemde çok önemli işlere imza atan ve gelmiş geçmiş en iyi basketbol oyuncularından bir tanesi olarak gösterilen 51 yaşındaki Jordan, Chicago Sun Times'ta "Go get Karl" mesajını vererek Bryant'ın Utah Jazz'ın efsane ismi Karl Malone'u geçmesi konusunda destek oldu.


Konu hakkında konuşan Kobe ise, yakaladığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtiyor, ama bunun oyuncuları geçmek olduğunu düşünmüyor. Çünkü birçok önemli oyuncudan (Michael da dahil) çok şey öğrendiğini ve şu an yaptıklarını da tek olarak değil, ekip olarak başardıklarını dile getiriyor.


Bu arada, Kobe'nin en skorer 3. oyuncu olmasının ardından Mavericks'te oynayan Dirk Nowitzki de bir açıklama yapmış ve Kobe'yi kendi jenerasyonunun en iyi oyuncusu olarak nitelendirmişti.


Tabii Kobe'yi en iyilerden biri olarak görenler olduğu gibi onu "Michael Jordan'la karşılaştırılamaz" olarak görenler de var. Peki siz ne dersiniz?


Ülkemizden NBA'e teknoloji transferi




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Michael Jordan, Kendisini Geçen Kobe Bryant'a Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement