Ofisteki Apple Watch Modelleri Yenilendi - Son Dakika
Teknoloji

Ofisteki Apple Watch Modelleri Yenilendi

Ofisteki Apple Watch Modelleri Yenilendi

Apple Watch kullanıcılarının ortak sorunlarından biri olan saat aksesuarları konusunda Sihirli Elma editörü Osman Furkan Şahin, ofisteki arkadaşlarının Watch deneyimlerini ele aldı ve saat aksesuarlarını değiştirdi. Videoda farklı kordonlar, ekran koruyucuları ve kasalar kullanılarak Watch modelleri kişiselleştirildi.

27.08.2023 09:23

Apple Watch, akıllı saat pazarının lideri konumunda. Watch Series'ten Watch SE modellerine kadar farklı ürünlere sahip olan Apple, kullanıcıları cezbetmeyi başarıyor. Ancak saat aksesuarları konusunda tüm kullanıcıların ortak bir derdi bulunuyor. Sihirli Elma editörü Osman Furkan Şahin de ofistekilere hangi Apple Watch'u kullandığını sordu ve saat aksesuarlarını sürpriz şekilde değiştirdi.

Ofisteki Apple Watch modellerini yeniledik

Apple Watch kullanıcılarının ortak sorunlarından bir tanesi standart kordonun kişiselleştirmeye izin vermemesi. Bu videomuzda, ofisteki arkadaşlarımızın Watch deneyimlerini ele aldık ve isteklerine göre Watch modellerinin kordon, ekran koruyucu ve kasalarını değiştirdik.

Bikordon'a ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Watch Series 8'in paslanmaz çelik versiyonunu kullanan Samet, saatini siyah bir kordon ve askeri tarzda bir kasa ile kişiselleştirdi. Ofisteki bir diğer şanslı arkadaşımız Betül ise taşlı bir kasa ve ağır metal bir kordon seçerek Watch'u çok daha iddialı bir görünüme kavuşturdu.

1231231

Videomuzdaki kombinasyonlara benzer şekilde, siz de Watch modelinizi özelleştirebilirsiniz. Bikordon sayesinde kendi tarzınıza göre özel kordonlar ve kasalar tercih edebilirsiniz. Klasikten sportif tasarımlara kadar çeşitli aksesuarlar ile Apple Watch'u benzersiz hale getirmeniz mümkün.

Videomuzda yer alan aksesuarlar ile ilgili görüşlerinizi yorumlar bölümünde paylaşmayı ve Sihirli Elma YouTube kanalına abone olmayı unutmayın…

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ofisteki Apple Watch Modelleri Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement