Ölüm Sanal Ama Saldırı Son Derece Gerçek! - Son Dakika
Teknoloji

Ölüm Sanal Ama Saldırı Son Derece Gerçek!

Ölüm Sanal Ama Saldırı Son Derece Gerçek!

Call of Duty oynarken karakteri öldürülen adam, üşenmeden onu öldüren genci bulup bakın neler yaptı.

09.10.2011 22:00

Biz İngilizleri genel olarak soğukkanlı diye biliriz. İngilizler de kendilerini mülayim, yumuşak başlı diye görürler. Ne var ki, İngiltere'de meydana gelen bir olay, bu bilgilerin doğru olmadığına, en azından istisnası olabileceğine kanaat getirmemiz için yeterli oldu.

Hepimizin sanal dünyada oynadığı oyunlar vardır. Mark Bradford da Call Of Duty oynayanlardan birisi. Yaşı (46), uzun zamandır baba olacak kadar fazla ama sanal dünyadaki yenilgisinin ardından, karşısındaki genç oyuncunun evini bulup gerçek hayatta saldıracak kadar da olgunluk sağlamamış kendisine. Oyunda karakterinin ölmesinin ardından kendisiyle dalga geçen genci mikrofonda susturmak yerine gencin evine kadar gidip, boğazını sıkan Bradford, Homer Simpson'ın Bart Simpson'a yaptığına benzer bir duruma girdi. Çizgi dizi iken komik olan bu olay, gerçek hayatta üç çocuk babası Mark Bradford'ın şu an için kefaletle serbest kalsa da 24 Ekim'de mahkemeye çıkmak zorunda kalmasına neden oldu.

Hikayeyi dış basından okuyanlara da küçük bir not ilave edelim; olay ilk ortaya çıktığında gencin, Bradford'ın oğullarından biri olduğu bilgisi geçilmişti ama bunun doğru olmadığı kısa süre sonra ortaya çıktı. Darp edilen genç, Bradford ile herhangi bir akrabalık bağına sahip değil.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Ölüm Sanal Ama Saldırı Son Derece Gerçek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement