Rise Of The Tomb Raider İçin Açıklama Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Rise Of The Tomb Raider İçin Açıklama Geldi

Rise Of The Tomb Raider İçin Açıklama Geldi

Bildiğiniz gibi Tomb Raider serisi sıfırdan başlatılmıştı.

28.07.2015 17:16

tombraiderxbox

Bildiğiniz gibi Tomb Raider serisi sıfırdan başlatılmıştı.

Tomb Raider adıyla 2013 yılında piyasaya sürülen yapım, oldukça başarılı olmuş ve kısa sürede hayranların devam oyunu beklemesine neden olmuştu. Çok geçmeden 2014 yılında duyurusu yapılan Risen of the Tomb Raider, gerçekten büyük heyecan yaratmıştı fakat ortada büyük bir problem bulunmaktaydı. Yapım ilk başta sadece Xbox'a özel olarak duyurulmuştu ve ardından oyuncuların tepkisinin de etkisiyle bu kararı değiştiren Square Enix, diğer platformlara yapımın daha geç bir tarihte geleceğini duyurmuştu.

Bugün ise Square Enix CEO'su Phil Rogers; "Hayranlarımız, umarım bunun basit bir karar olmadığını biliyorlardır. Bu tür anlaşmalarda karar almak, bizim için gerçekten zorlu ve uzun sürüyor. Bu anlaşma kararına varmadan önce, firma olarak bunu uzunca ve ciddi bir şekilde değerlendirdik. Bu kararımızın hayranlarımızı hayal kırıklığına uğratacağını biliyorduk." şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu serinin hayranlarını ne kadar teselli edecektir orası bilinmez ama başından beri tüm platformlar için geliştirilen bir yapımın, bir anda böyle bir karar almasını çoğu oyuncu doğru bulmayacaktır. Bakalım Square Enix'den bu konuda başka açıklamalar da gelecek mi?

Rise of the Tomb Raider, Kasım 2015 tarihinde Xbox One ve Xbox 360 platformları için piyasadaki yerini alacak. 2016 yılı başındaysa PC ve yaz aylarında PS4 platformu kullanıcılarıyla buluşacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rise Of The Tomb Raider İçin Açıklama Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement