Samsung'dan Akıllı Kameralara Yeni Üyeler! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung'dan Akıllı Kameralara Yeni Üyeler!

Samsung\'dan Akıllı Kameralara Yeni Üyeler!

Samsung, yüksek kalitede çekim yapan akıllı kameralarının arasına bu iki modeli de ekledi!

18.03.2012 02:00

Samsung, Nisan ayında satışa sunulacak olan ST200F ve WB850F ürünleriyle akıllı fotoğraf makinesi ailesine yeni üyeler eklemeye devam ediyor. Wi-Fi özellikli yeni seyahat fotoğraf makineleri serisinde yer alan WB850F ve ST200F model fotoğraf makineleri görüntü paylaşımını ve saklamasını kolaylaştırmanın yanında kullanıcılara son teknoloji gelişmiş optik zum ve görüntü kalitesi de sunuyor. İdeal bir seyahat arkadaşı olan Samsung'un genişleyen akıllı fotoğraf makinesi ailesi kompakt, hafif ve dayanıklı tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Samsung, Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesinin yeni üyelerinin sunduğu gelişmiş Wi-Fi teknolojisi kullanıcıların fotoğraf çekme, paylaşma ve saklama tarzlarına yepyeni bir alternatif getiriyor. Samsung'un yeni yüksek zumlu akıllı fotoğraf makineleri ile fotoğraf aktarımında kabloların arasında kaybolmayan kullanıcılar, fotoğraf çekimi ve paylaşımını olduğundan daha eğlenceli ve akıllı hale getiriyor. Fotoğraf makinesi ailesinin yeni üyeleri WB850F ve ST200F sayesinde kullanıcılar, Samsung'un Cloud (Bulut) hizmetleri AllShare Play ve Microsoft SkyDrive'da yer alan ücretsiz veri depolama alanından yararlanarak, fotoğraflarına her yerden erişme şansına sahip olacaklar.

Samsung Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesinin yeni üyeleri farklı yerlerin gelişmiş harita özellikleriyle keşfedilmesini sağlıyor

Samsung'un sürekli genişleyen Akıllı Fotoğraf Makinesi Ailesi tüm kullanıcılarına yeni yerleri keşfederken iyi bir fotoğraf çekimi ve paylaşım deneyimi sunuyor. Samsung'un WB850F ve ST200F modellerinde yer alan SMART yüksek zumlu ve Wi-Fi özelliği ile kullanıcılar Wi-Fi bağlantı noktalarının bulunduğu heryerde fotoğraflarını e-posta ile paylaşmanın yanında Facebook, Picasa ve YouTube gibi sosyal paylaşım ağlarına yükleme şansı yakalıyorlar.

GPS ve Live Landmark özelliklerini de sunan WB850F modeli kullanıcıların haritaları indirebilmelerine ve tek bir tuşa basarak yakınlarında bulunan yerlerle ilgili bilgilere ulaşmalarına olanak sağlıyor. Genişleyen akıllı fotoğraf makinesi ailesinin bu yeni üyeleri Dijital Pusulaları ile kullanıcıların yönlerini bulmasını sağlayarak belirli bir yerden ne kadar uzakta olduklarını da gösteriyor. Yeni WB850F modelinde bulunan MapView fonksiyonu da yeni gittikleri bir şehri keşfetmelerinde en büyük yardımcısı oluyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Samsung'dan Akıllı Kameralara Yeni Üyeler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement