Samsung Galaxy 3 ve Galaxy 5'i Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy 3 ve Galaxy 5'i Tanıttı

Samsung Galaxy 3 ve Galaxy 5\'i Tanıttı

Merakla Beklenen Samsung Galaxy 3 ve Galaxy 5 Sonunda Tüketiciler ile Buluşuyor! İşte Detaylar...

28.06.2010 13:07

Samsung Electronics, akıllı telefon pazarındaki en iddialı modellerinden Galaxy 3 ve Galaxy 5'i satışa sunduğunu açıkladı.

Samsung Galaxy Serisi üstün donanım özellikleri ve zarif tasarımıyla cep telefonu kullanıcılarına eşsiz bir akıllı telefon deneyimi vaad ediyor. Galaxy 3 ve Galaxy 5, Temmuz ayında Avrupa ve Asya pazarına sunulacak.

Samsung Electronics Mobil iletişimden Sorumlu, Yetkili Başkan JK Shin konuyla ilgili olarak; "Android platformu ile güçlü bir altyapıya sahip olan Galaxy 5 ve Galaxy 3, kullanıcıların çarpıcı tasarımla sosyal ağa anında ulaşmalarını sağlıyor. Aktif sosyal ağ seçenekleri ile zengin medya deneyimini birleştiren Galaxy serisi, pazardaki en iyi multimedya ve sosyal ağ gücünü sunuyor" açıklamasını yaptı.

Güçlü, akıllı ve sosyal: Samsung Galaxy 3

Android 2.1 işletim sistemine ve TouchWiz 3.0 arayüzüne sahip Samsung Galaxy 3, gelişmiş sosyal ağ özellikleriyle doğrudan, kullanıcıların sosyal yaşamlarına entegre olabilecek bir yapı içeriyor. Galaxy 3'ün en çarpıcı özelliklerinden biri olan Sosyal Merkez (Social Hub) sayesinde kullanıcılar, tek bir rehber aracılığıyla arkadaşlarının sosyal ağ hesaplarına erişebiliyor ve kesintisiz bağlantı kurabiliyor. Galaxy 3 kullanıcıları Facebook, MySpace ve Twitter'daki arkadaşlarıyla tek bir platform üzerinden istedikleri her yerde ve her zaman iletişime geçebiliyor. Sosyal Merkez özelliği aynı zamanda entegre medya tarayıcısı sayesinde fotoğraf yükleme ve düzenlemenin yanı sıra Twitter, Facebook ve Picasa'da paylaşmaya ya da dijital fotoğraf albümü oluşturmaya olanak tanıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy 3 ve Galaxy 5'i Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement