Samsung Led Tv 9000 Serisi Türkiye'de! - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Led Tv 9000 Serisi Türkiye'de!

Samsung Led Tv 9000 Serisi Türkiye\'de!

Dünyanın En İnce Full Hd 3d Led Televizyonu Samsung 9000 Serisi, Türkiye'de Satışa Sunuldu.

10.09.2010 14:08

Sadece 7.98 mm inceliğinde olan Samsung Full HD 3D LED 9000 serisi, bugüne kadar üretilen en ince ve etkileyici Full HD 3D LED TV serisi olma özelliğini taşıyor. Samsung LED TV 9000'in pürüzsüz arka yüzeyi de en az ön yüzeyi kadar ilgi çekiyor.

Samsung, LED 9000 serisi ile bir ilke daha imza atarak ve dünyanın ilk dokunmatik ekran uzaktan kumandasını da kullanıcıların beğenisine sundu. 'Touch Control' adı verilen ve 9000 serisi ile birlikte sunulan bu uzaktan kumanda, kullanıcılarına evlerinin her köşesinden izledikleri programı kumandalarından da izleyebilme ayrıcalığını sunuyor.

Touch Control UI_remote_R45Samsung LED 9000 serisi ile birlikte sunulan dokunmatik ekran uzaktan kumanda, 3 inç ekran ve renk ayar seçeneklerine sahip. Bu kumandada izlediğiniz kanalın canlı akışını ve televizyonda DVD'den izlediğiniz yayını eş zamanlı takip edebilmek mümkün. Görüntüsü, navigasyon içeriği ve hızıyla akıllı telefonlara benzeyen bu dokunmatik ekran kumandanın bir de kulaklığı bulunuyor. Sevdiğiniz bir diziyi kumanda üzerinde seyrederken, geniş ekran HD televizyonunuzda Blu-ray film seyredebiliyorsunuz. Entegre Wi-Fi ve kızılötesi teknolojisi sayesinde televizyonunuzu ekran üzerindeki tuşlar ve Q klavye ile kontrol edebiliyorsunuz. Uzaktan kumanda, kullanıcıların yayınlanan içerikleri doğrudan üzerindeki ekrandan izlemelerine olanak tanıyor.

Samsung LED 9000 serisi aynı zamanda yüksek çözünürlüklü medya arabirimi sayesinde tüm 3D filmleri seyretmenizi mümkün kılarken 2 boyutlu görüntüleri de diğer Samsung 3D televizyonlarda olduğu gibi üçüncü boyuta dönüştürüyor.

Yeni Samsung 3D LED 900 serisi, yerleşik eternet bağlantısı ve kablosuz bağlantı özellikleri ile yeni sürüm Internet@TV özelliği, EneryStar@4.0 ve Samsung Apps uygulamaları sunuyor. LED 9000 serisinin tümünde, tam ve yarı HD çözünürlük formatlarının yanısıra Blu-Ray Disk standartı gibi bir çok 3D standardına uyumlu olacak şekilde tasarlanmış olan Samsung'un kendi geliştirdiği entegre 3D işlemci ve verici yer alıyor. Ayrıca Samsung'un 3D sistemi, daha inandırıcı ve sarmal bir televizyon deneyimi sunmak için tüm renk yelpazesini kullanan görüntüler sunuyor. Samsung, bu yeni LED TV serisinin yanısıra 3D Blu-ray oynatıcısı ile de tüketicilere evlerinde 3D sinema, TV ve oyun keyfini yaşamaları için komple bir çözüm sunuyor. 3D işlemcisinin içinde bulunan otomatik-dönüştürme teknolojisi ile sektörde bir ilk yaratan Samsung, 2D içerikleri eş zamanlı olarak 3D'ye dönüştürme özelliği taşıyor.

Samsung Apps içeren yeni sürüm Internet@TV özelliği, 9 LED 9000 serisi ile birlikte sunuluyor. Bu yeni içerik kullanıcılara internette surf yapma, istedikleri dosyaları indirme ve istedikleri dosyaları izleme olanağı sunuyor. Samsun Apps, tüketicilere Google Maps, Twitter, Facebook, USA Today ve Picasa gibi geniş kapsamlı, içinde gezinmesi kolay içerik ve uygulamalar sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, bilgisayarlarından taradıkları şarkı, fotoğraf ve video dosyaları arasından seçtiklerini kumanda yoluyla televizyonlarına aktararak evlerinde geniş ekran keyfini yaşayabiliyorlar.

Samsung LED TV 9000'i;  İstanbul Forum, Kanyon, İstinye Park, Astoria, Cevahir, Akmerkez, Palladium, İzmir Forum, İzmir Agora, Adana Real, Ankara Gordion ve Ankara Ankamall Alışveriş Merkezlerindeki Elektronik mağazalarda ve Samsung Digital Plaza'larda görebilirsiniz.

Samsung LED TV 9000 serisinde 46 inçlik UE46C9000'in fiyatı 16.000 TL ve 55 inçlik UE55C9000'in fiyatı ise 20.000 TL olarak açıklandı.

Kaynak: CnetTurkiye.com

Son Dakika Teknoloji Samsung Led Tv 9000 Serisi Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement