Samsung'un Üretim Fabrikasında Büyük Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsung'un Üretim Fabrikasında Büyük Yangın

Samsung\'un Üretim Fabrikasında Büyük Yangın
10.03.2014 12:02

Samsung'un PCB üretim fabrikasında çıkan yangın, yaklaşık 1 milyar dolar hasara neden oldu.

Furkan Yaldız - -

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un, Anseong'da yer alan PCB üretim fabrikasında büyük bir yangın çıktı. Baskılı devre kartı üreten fabrikada çıkan yangın, büyük hasara neden oldu.


Güvenilir kaynakların yapmış olduğu habere göre söz konusu yangın, Pazar günü yerel saat ile 07:00sularında başladı. Birkaç dakika sonra ise yangını söndürmek için 81 itfaiye aracı ve 287 itfaiyeciseferber oldu. Uzun çabalara rağmen yangın 6 saatte kontrol altına alına bildi. Belirtilenlere göre PCB fabrikasında olan yangında, yaklaşık 1 milyar dolar değerinde zarar tespit edildi.


Söz konusu yangın ise akıllara Galaxy S5'in çıkış tarihi (11 Nisan) ileri bir zamana ertelenecek mi sorularını getirdi. Ancak yapılan açıklamalara göre merakla beklenen telefonun gecikme durumu söz konusu değil.






Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung'un Üretim Fabrikasında Büyük Yangın - Son Dakika


Advertisement