St80 ile Fotoğraflarınızı Anında Paylaşın - Son Dakika
Teknoloji

St80 ile Fotoğraflarınızı Anında Paylaşın

St80 ile Fotoğraflarınızı Anında Paylaşın

Samsung'dan Wi-fi Destekli Yeni Dijital Fotoğraf Makinesini Piyasaya Sundu.

22.11.2010 16:08

Samsung, 14.2 mega-piksellik yeni ST80 fotoğraf makinesi ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Samsung'un hızla genişleyen Wi-Fi donanımlı dijital fotoğraf makinesi serisine katılan ST80, Wi-Fi ve Samsung'a ait AllShare (DLNA) bağlantı özellikleri ile fotoğraf ve video paylaşımını kolaylaştırıyor.

ST80'in ince ve yuvarlak tasarımı, 3x optik zoom ve geniş 3.0 inç ekstra dokunmatik ekranıyla son derece çekici bir görünüm sunuyor. Tüketiciye yeni akıllı özellikler de sunan ST80, doğrudan makinenin üzerinde bulunan bir düzenleme aracı olan yeni "Akıllı Kırpma" özelliğine sahip. "Akıllı Kırpma" sayesinde kullanıcılar herhangi bir açıdan veya eğimle çekilmiş fotoğrafları, örneğin pankart ve tabelaları, kırpabiliyor veisterseniz tekrar eski düzgün haline getirilebiliyor.

ST80 etkileyici 14.2 megapiksel çözünürlüğün yanısıra , HD kalitesinde video kayıt özelliğine de sahip. Saniyede 30 kare ile yüksek kaliteli 720p HD video kaydı yapan ST80'de kullanılan H.264 formatı, MJPEG video formatına göre fazladan 3 milyon defaya varan yeniden kayıt imkanı sağlıyor.

ST80'in kablosuz bağlantı özelliği, kullanıcıların dijital fotoğraf ve videolarını herhangi bir bilgisayara bağlanmaya gerek olmaksızın internete gönderebilmelerini ve başkalarıyla paylaşabilmelerini sağlıyor. Ortamda bulunan bir Wi-Fi bağlantısından yararlanan tüketiciler, dijital fotoğraf ve videolarını tek tek e-posta adreslerine veya makinenin hafızasında bulunan adreslere toplu halde gönderebiliyor. E-postanın yanı sıra Facebook, Picasa, YouTube, Photo Bucket gibi sosyal paylaşım sitelerine doğrudan ve kolaylıkla yükleme yapılabiliyor.

Samsung ST80'in fiyatı ise 569 TL.

Kaynak: CnetTurkiye.com

Son Dakika Teknoloji St80 ile Fotoğraflarınızı Anında Paylaşın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement