Star Wars Episode 8'in Çıkış Tarihi Ertelendi - Son Dakika
Teknoloji

Star Wars Episode 8'in Çıkış Tarihi Ertelendi

Star Wars serisinin 7. Filmi "Güç Uyanıyor" için büyük küçük demeden her dalda reklam yapan Lucasfilm ve Disney, geçtiğimiz haftalarda filmi vizyona sürdü ve ilk günden 1 Milyon dolarlık hasılat elde etti (Şimdiye kadar ki toplam hasılat 1,9 milyar dolar kadar). Şimdi ise gözler yönetmeni Rian Johnson olan Star Wars Güç Uyanıyor'un devam filmine dönmüşken, şaşırtıcı ve bir o kadar da üzücü bir haber geldi.

25.01.2016 11:15

Star-Wars-The-Force-Awakens-Yeni-Fragmanı

Star Wars serisinin 7. Filmi "Güç Uyanıyor" için büyük küçük demeden her dalda reklam yapan Lucasfilm ve Disney, geçtiğimiz haftalarda filmi vizyona sürdü ve ilk günden 1 Milyon dolarlık hasılat elde etti (Şimdiye kadar ki toplam hasılat 1,9 milyar dolar kadar).

Şimdi ise gözler yönetmeni Rian Johnson olan Star Wars Güç Uyanıyor'un devam filmine dönmüşken, şaşırtıcı ve bir o kadar da üzücü bir haber geldi. Star Wars Güç Uyanıyor'un devam filmi, Mayıs 2017'den 15 Aralık 2017 Tarihine ertelendi. Ayrıca serinin sekizinci filmi için çekimler önümüzdeki ay, Londra'da bulunan Pinewood Studios'ta başlayacak.

Star Wars Episode  Fragmanı

Resmi açıklama:

Orjinal olarak 26 Mayıs 2017'de piyasaya sürülmesi planlanan Star Wars Episode VIII'in çıkış tarihi 17 Aralık 2017 olarak değiştirilmiştir. Aralık'ta prömiyeri yapılan ilk Star Wars filmi olan Star Wars: The Force Awakens'ın olağanüstü başarısının ardından bu karar alınmıştır. Sinemaseverlerin en çok sinemaya gittiği popüler tatilde film, tüm zamanların en yüksek yerli ve küresel ilk gösterimi aynı zamanda en yüksek yerli ve küresel 2. ve 3. hafta gösterimi de dahil olmak üzere çok sayıda rekor kırmıştır.Yaklaşık 861M$ ile yerli olarak tüm zamanların en büyük gişe hasılatı yapan ve 1.887B$ ile dünya çapında şimdiye kadarki en büyük çıkışı yapan 3.film olma yolunda ilerlemektedir.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Star Wars Episode 8\'in Çıkış Tarihi Ertelendi
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Star Wars Episode 8'in Çıkış Tarihi Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement